aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-08-17 19:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the ramones - i wanna be sedated
Entry tags:brīvdienas, ikdiena, kino, piezīme


satiku tikko kasp., kurš no sākuma bija ļoti skeptisks un izskatījās aizdomīgi pārliecināts, ka meloju un patiesībā visu iepriekšējo nakti un nedēļu esmu pavadījusi pa krogiem un ar aktīvu dzīvi naktīs, kas ir tikai daļēji taisnība, jo es aktīvi dzīvojos pa naktīm, bet arī ceļos agri un vienkārši vienmēr esmu sasniedzamā attālumā, jo tā ir jābūt. pārliecināju kasp., ka maisiņi zem acīm un aizdomīgi sliktais izskats ir saistīts ar to, ka patiesībā ļoti sen nebiju gulējusi vairāk kā sešas stundas no vietas, un, kā izrādās, manā sejā tādās dienās parādās seja tikai pēc trešās kafijas. note to self: vairāk par sevi rūpēties. rutīna, bļin, kur ir mana rutīna. kaut gan ko es ākstos, kā es tagad varētu kaut kādu rutīnu dabūt, ja dzīvoju trīs vietās vienlaikus, tas ir, savā miteklī ar Līvu, pie vecākiem un birojā. 
lai nu kā, tas viss ir sīkumi, beidzot jūtos kaut kādā mērā atguvusies, vajadzētu vēl kaut ko noskatīties, lai būtu pavisam liels līdzsvars dzīvē - vairāk skatīties, vairāk lasīt, vairāk izlīst no savas galvas - un tad būs lielāks miers un pamats. bet vispār es gribēju kaut ko pavisam citu pierakstīt, gribēju par to, ka vakar skatījāmies asv avangarda filmas no 60ajiem un 70ajiem, un man likās - un joprojām liekas - jocīgi un dažādā mērā savādi, ka tajās visās filmās bija ļoti daudz par seksu, jo kaut kā avangarda kino laikam visvieglāk ir/bija veidot par seksu, vai arī tieši tā izvēlētā tēma un fokuss ir tas, kas to padara retrospektīvā padara par avangardu. kaut kāda netverama doma tur visam apakšā, netverama man šobrīd, jo smadzene ir mazliet pārdegusi, un es pat īsti nezinu, kāpēc, bet nu jāpieraksta, lai vēlāk varētu apsmadzeņot un padomāt vairāk. 
citās ziņās nokrita kafijas krūze istabā, tagad visa istaba smaržo pēc kafijas, kas ir diezgan patīkami vispār. nokrāsoju melnus nagus, satiku brāli, satiku divus priesterus, jo tas ir tas, ko es daru svētdienās, bļin, papļāpāju ar mer., kurš vecāku mājā pieskata augus un dzīvniekus, un iegūglēju vēl neskaitāmas grāmatas, kuras vajadzētu izlasīt. man vienkārši ir naiva cerība, ka, ja es ieviesīšu savā dzīvē ritmu un kārtību, man atkritīs viss liekais un parādīsies iespējas labāk sakārtot savu dienu un laiku tā, lai visam pietiek. citu variantu jau īsti nav. 
ļoti slinkas un gausas svētdienas piezīmes. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2014-08-17 22:36 (saite)
Nursery rhymes are said, verses in my head
Into my childhood they're spoonfed
Hidden violence revealed, darkness that seems real
Look at the pages that cause all this evil

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?