aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-07-24 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tad ir tā, ka, interesējoties par iespējamo braucienu uz libānu, izgūglēju krustu šķērsu internetus, izlasīju, ka ĀM stingri iesaka uz turieni nedoties un ka vispār ir jocīgi, un tad es skatos filmas, kuras man iedeva kā labākos un eksperimentālākos darbus no pašreizējās Libānas kino industrijas, un es skatos, un tur tā realitāte, tā pasaule ir tik ļoti citādāka un atšķirīga no ĀM versijas. piemēram, ļoti intīms stāsts par sievieti, kura ar vīra ziņu iesaistījās dažādos ārlaulības sakaros, lai sāktu kaut ko just, un tā filma tāda riktīga skaista un personīga. un tās citas filmas arī tādas ļoti dziļas, personīgas un skaistas. it kā nekas īpašs, tās dzīves tur liekas tik saprotamas un tuvas, un var jau būt, ka tā saistība starp politisko situāciju un mākslas kvalitāti ir diezgan liela. 
jeb, kā teica Orsons Velss filmā the third man, Don't be so gloomy. After all it's not that awful. You know what the fellow said - in Italy, for thirty years under the Borgias, they had warfare, terror, murder and bloodshed, but they produced Michelangelo, Leonardo da Vinci and the Renaissance. In Switzerland, they had brotherly love, they had five hundred years of democracy and peace - and what did that produce? The cuckoo clock. So long Holly.

in other news un meanwhile in Latvia, man ir jau atkal ienākušies pie 30 epastiem, uz kuriem nevīžoju atbildēt, jo katra atbilde ir aptuveni 10 min. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2014-07-24 16:43 (saite)
Biju pavasarī Jordānijā, uz kuru ĀM arī neiesaka braukt. Nekādus draudus nejutu, bet tas bija pirms visiem pēdējā mēneša incidentiem Irākā, Ukrainā, Gazā. Tagad padomātu, vai braukt, jo kaut kā liekas, ka neparedzamāka pasaules kārtiba kļuvusi. Libāna ir vsliberākā no Arābijas pussalas, tusiņi un plastikās operācijas uz urāā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-07-24 16:53 (saite)
nu lūk, un tad tas jautājums ir par to, cik ļoti ĀM vajag ticēt, jo es saprotu, ka viņu interesēs drošības nolūkos lietas ir jāpārspīlē.
bet nu lēmums nav jāpieņem vēl līdz septembrim, liekas, tad jau redzēs. es jau turklāt nebrauktu tāpat vien, bet uz konkrētu vidi un industriju, kur, pieļauju, ir savs drošības tīkliņš apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2014-07-24 17:19 (saite)
ĀM nevajag ticēt, jo viņi iesaka pēc iespējas vispār neiet laukā no mājas.
(Es, protams, viņus saprotu. Ja manā pārziņā būtu dažādas vēstniecības, kurām jānogādā mājās sadzērušies, apzagti, saslimuši vai visu ko sastrādājuši tautieši, es ieteiktu tieši to pašu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2014-07-24 21:33 (saite)
jā, protams, bet izskatās, ka viņiem nepatīk valstis, kurās ir pārāk liels risks, ka esošā kārtība pamainīsies. Piemēram, neieteica braukt uz Taizemi, un kā gadījies kā ne šogad maijā armija tur pārņēma varu. Lai gan, ka tūristiem tas baigi traucētu, nav dzirdēts.
Lībijā arī šad tad kāda bumba uzsprāgst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiesibsargs
2014-07-24 16:44 (saite)
galvenais jautājums - vai Libānā ir alus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-07-24 16:51 (saite)
vai vismaz tetrapaku vīniņš

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2014-07-24 19:08 (saite)
tev vajadzēja ar mums vakar ietusēt

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?