Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-03-12 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man za-je-bal winamp`s un es vinju nahujaariiju. 2.8_ veel bija labs, bet 3.0 ir peedeejais suuds. Vēlpietam nestabils, paraziitisks un sarežģīts. Tagad man vairs nav plejlistu un visu speleeju pa 1-am WMP. Ko darīt? Vai nav nevien cits pleijeris, kas speelee .mp3 un vinjam ir plejlists un tas speelee i-striimus?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crack
2003-03-12 14:03 (saite)
izmegjini apollo pleijeri.. un vispaar www.google.lv :-P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]crack
2003-03-12 14:05 (saite)
un btw nafig tu nomainiji no 2.8 uz 3.0 ? ;) es piemeram 2 stundas patesteju to jauno winampu un aatrie vien downgreidojos uz winamp classic

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]darcold_massive
2003-03-12 15:50 (saite)
jaa, taa arii esmu izdariijis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skeleton
2003-03-12 14:30 (saite)
3 vinamt tiešām reāli smird

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skeleton
2003-03-12 21:38 (saite)
Es pēc 20 minūtēm sapratu ka 3 winamp ir sūds. Man tur 2 stundas nevajadzēja...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mass
2003-03-12 17:21 (saite)
man kaaraas arii 2.8x. Konstanti lietoju 2.76 un katru reizi kad tas izdomaa mani informeet par upgrade iespeejaam pe sevis nomurminu "pis nahuj kverpli" un nospiezhu close.

(Atbildēt uz šo)


[info]resnaisrullz
2003-03-12 18:56 (saite)
Naids sagrauj cilveeka psihi.
Vari uzsksatiit sho par manu luugumu beigt baazties visaas resnaisrullz lapaas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skeleton
2003-03-12 21:36 (saite)
Tu kautko neīstajā vietā neesi uzraxtījis? Tādus textus tak saprast nevar

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darcold_massive
2003-03-12 23:16 (saite)
tad kad es tewi, resnaisPimpi redzeeshu no shejienes aizgaajushu. Liidz tam es gari un plashi dirsiishu par tevi visos pousto, ko redzeeshu.
un sakaraa ar sho daavinu fundamental staffu tavaa nožēlojamaa dzhournalaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resnaisrullz
2003-03-13 01:12 (saite)
Žēl, ka nerodi citu veidu kā apliecināt savas spējas, kā vien rupja flūda formā, ar ko es varu atbildēt arī tev, taču atšķirībā no tevis es izvēlos saturīgākas kontaktēšanas formas. Tu man liec domāt, ka tev ir visnotaļ nopietnas problēmas ar psihi, reiz uz uzbraucienu par ķeršanos žurnāla mātes watt svārkos atbildēja šādā formā. Žēl, ka neatradi piemērotāku izteiksmes formu, lai apliecinātu, ka man ir taisnība. Man šajā gadījumā, lai cik potenti tu arī pieflūdosi manu žurnālu, paliks taisnība. Jo vienīgais, kas neizvēlies normālu un saturīgu sarunas veidu, būsi tu. Jā, un padomā, kas tieši tev nav kārtībā ar pašcieņu. Pazīsti lielo onkuli watt, kas tavu nespēju atbildēt kompensēs ar genocīdu pret citiem lietotājiem, un tas tev liks krist paštīksmināšanās skavās, kas savukārt novedīs pie psiholoģiska onānisma par savu personību. Vai es pareizi sapratu tevi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]darcold_massive
2003-03-13 20:18 (saite)
Tu pats piefloodo visiem journalus ar nepamatotiem uzdirsieniem, raksti augstaakaas pakaapes gudriibas un juuties shausmiigi svariigs, varens un gudrs. domā vien, ka taisniiba ir tikai un vienīgi tew un ka es esmu vieniigais, kas te neizveelas normaalu valodu [tu maaciites runaat suutiiji arii suicu, ja nemaldos] domaa, ja tas tevi dara laimiigu.

Rodu izpausties arii ne tikai rupja flooda veidaa. Nezinu gan par tevi. tu jau te esi ka te rupjiibas floodo. shajaa gadiijumaa naak praataa teiciens, par baļķi savaa un skabargu cita acii. Tu protams uz sho teiksi, ka esmu nez kaads tur neperfekts un sevi apliecinaat griboshs cilveeks, kursh dziivee ir nieciiba. nenoliedzu, neesmu perfekts. un tu ne tik.

Manuprāt visnotaļ nopietnas problēmas ar pshi ir tew. Es nevienam te netraucēju un neuzbāžos ar savām aizvainojošajām pamācībām dzīvot utt.. Es neesmu izbesiijis 98% dzhournala jūzeru 1 dienas laikaa.

šķiet, ka mans e-mails wattam tomeer kautko devis, ka jau response. [jaa, jaa. tew atkal ir taisniiba, es nemaz saveejo tew netaisos uzspiest un pieraadiit]

Un tagad, lielais gudriniek, atklāšu sevi:
- man ir 19 gadu
- šogad beigšu 12. klasi
- taa buus 2. vidusskolas izgliitiiba
- 1. ir Waukesha South High Schooll, USA
- True Basic programmēšanas 1/2 gada kurss.
- A+ [augstākais iespējamais novērtējums] html programmēšanā.
- pashmācības ceļā apgūts Flash [ http://www.p0rnstone.times.lv ] Lepojos ar to, kas ir.
- esmu dj. man dirsaa nereti lien ne tikai mazaas meiteniites, bet 20+ gadiigi cilveeki.
- skolā mani zina visi.
- mani ciena.

tātad neesmu mazs, neieveerojams cilveeciņš, kurš sevi grib te apliecinaat. Es esmu apmierinaats ar to, kas es esmu un ko jau esmu sasniedzis. īpashi jau ASV guutaa pieredze man ir iemaaciijusi nevienam neko neuzspiest un negruust sejaa [atshkjiriibaa no taa, kaa to dari tu.] Ar pašcieņu man kārtībā ir viss. Man ir pohuj ko par mani domaa un taada doma "ko par mani domaas citi" un "jārada par sevi kautkāds priekštats vai imidžš" nav bijusi 2 gadus apmeeram.
Esmu atkratiijies no visiem sev netiikamajiem cilveekiem un tiem, kas pret mani ir iztureejushies ar necieņu. Sevi cienu un cienu citus. Kas man nav kātībā ar psihi? Esmu nesavaldiigs, nenoliedzu to. Lamājos, nenoliedzu to. Man tu neko jaunu nepateiksi.

un tagad pamato savas "saturīgās kontaktēšanās formas". Tā diršana tauprāt ir "saturīgas kontaktēšanās formas"?????

tavos tekstot ir daudz "es" un "man". tu esi iedomiigs pūslis. Jā, es zinu, tew ir taisnība. Tu esi dievs. DIEVS.

nu kas veel. tu esi nožēlojams. Suicam teici, ka "tu labaakajaa gadiijumaa esi 20 gadiigs kraaninjsh". Ja 20 gadiigs cilveeks tev liekaas siiks, tad tew logjiski buutu jaabuut veel vecaakam. [pienjemot, ka mees te neliekam maskas un neizliekamies par to, kas neesam] UN JA TU "VEEL VACAAKS BUUDAMS" ESI SPEEJIIGS UZ SHITAADAAM TIINJU IDIOTIJAAM, TEW TIESHAAM IR NOPIETNI UZVEDIIBAS UN KOMUNICEESHANAS TRAUCEEJUMI. paskaties uz sevi no malas.
tas ko tu dari nav forshi.

ceru ka nomierinaasies, godiigi sakot tu esi pilniigi sadirsis atmosfeeru dzhournalaa. ja to tu gribeeji paveikt, apsveicu. Vai tagad neveeletos PIST NAHUJ no šejienes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resnaisrullz
2003-03-14 11:39 (saite)
Kopš Vitgenšteins ierunājās par katra privāto valodu, mēs būtībā savu strīdu varam turpināt, novienojoties abi par to, ko mēs sapratīsim ar vārdiem "nepamatots uzdirsiens". Pretējā gadījumā tas ir strupceļš.

Par to, ka tavas izpausmes ir "ne tikai flūda formā" - jā te man tev būs jāpiekrīt. Katrā ziņā tas kā izveidota tava flash lapa liecina par tavu māku un gaumes izjūtu. Tavas zināšanas ir arī pierādījums tam, ka tu laikam esi cilvēks, kas jau tagad redzi dzīves ceļabākas, un kas it kā skaitoties viens no pieaugušā cilvēka kritērijiem. Taču teksti "manā skolā mani pazīst visi" man rada zināmas aizdomas.

Kāpēc domā, ka es kādam uzspiežu? Es varbūt agresīvākā formā ierosinu vai pārmetu kādas atsevišķas lietas.

Ieteiktu tev šķirt divas lietas, kuras būtībā ir atšķirīgas - "ar pašcieņu man viss ok" un "man pohuj". Kā tad tev tur īsti ir?

Mēs neviens neesam perfekts, es arī. Cilvēks galu galā skaitās radīts pēc dieva ģīmja un līdzības, un reiz mēs esam nepilnīgi, tātad dievs arī kaut kādā mērā ir nepilnīgs.

Par pārmetumiem "es", "man" sakarā: varu jau izvēlēties formas "Mēs uzskatām" vai "mūsuprāt", vai atsaukties uz citu domām, autorus necitējot, un no tā mana pozīcija nebūt nemainīsies. Tu te ierosini vienkārši apspriest manas valodiskās izteiksmes dekorācijas, nevis izrādes saturu!!! Uz sevi no malas skatos, un vakarā pēc visiem dienas vājprātiem, kas sadarīti žurnālī, man kaut kā sagribas alu, jo stulbi tas tiešām ir.

Vēl viena iebilde: vai no ASV tu pārvedi tikai secinājumu par cita personības neaizskaramību, vai arī čemodānā atvedi dziļi paslēptu ideju par skandālu kultūru ASV popularitātes izraisīšanai. Mēs taču zinām, ka ASV kultūra ir specefektu kultūra, pie kuras sadeg miljoni. Es dedzinu veselo saprātu, pašmērķīgi spekulējot ar intelektuāliem terminiem. Ceru, ka tu ar mani šajā pozīcijā dalīsies.

Uz tavu pēdējo izteikto cerību, diemžēl nevaru atbildēt pārliecinoši, lai gan pašam gribētos. Arī es esmu nesavaldīgs. Un jāsaka ka gluži vēl tagad es NEVĒLOS PIST NAHUJ no šejienes.

p.s. ceru, ka mūsu kontaktēšanās nenovedīs līdz kodolieroču lietošanai un badam Somālijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]resnaisrullz
2003-03-14 11:56 (saite)
p.p.s. Vēlos vēl piebilst, ka tavi argumenti ir stilā "Pavasarī izplaukuši ķirša zari priecē manu prātu". Ko dod HTML augstākā līmeņa programmēšana, ja tas nav apvienots ar dinamiskajām valodām(piem., cgi, php, asp)? Varbūt es ģeniāli māku mazgāt traukus, bet es par to nesteidzu pavēstīt visai pasaulei...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]suic
2003-03-16 13:57 (saite)
Mazliet interesantāk kļuva.

Bet nav nekādas jēgas analizēt cilvēka vēstules, kas sarakstītas divu minūšu laikā. Mēs taču nerakstam šeit traktātus kaut kādus, kurus rūpīgi pārbaudām un labojam. Jebkuras saturīgas interpretācijas un analīzes pamatā ir teksta skaidrojums par labu, nevis par sliktu autoram. Pretējā gadījumā tā jau ir ņirgāšanās, kas pati par sevi arī nav nekas slikts.

Bet nu neesmu dzirdējis vēl tavus uzstādījumus. Arī tavs žurnāls neliek aizdomāties kas un kā un kāpēc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Neesota un neegocentrēta stilitistikā rakstīts teksts
[info]resnaisrullz
2003-03-14 12:20 (saite)
Skaudra jūsu ievietotā teksta analīze liek domāt, ka arī Jums kaut kas nav kārtībā ar pašvērtējumu. Citēju: " esmu dj. man dirsaa nereti lien ne tikai mazaas meiteniites, bet 20+ gadiigi cilveeki. "

Acīmredzami, ka šī teksta autors havo pats problēmas ar nepiepildītu pašapmierinājumu, runājot par citiem, izvēloties vārdu savienojumu "līst dirsā". Freidistiem par to būtu kas bilstams.

Nepieciešams arī piemetināt kāda filozofa (kura uzvārdu par kaunu sev neatminos) prātulu: "Tikai tārpi liek citiem locīties kā tārpiem."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]cruelty
2003-03-14 13:25 (saite)
nee, nu juus taakaa taadi beernelji, ar kraaninjiem meeraaties. Dakord, tas ka tu te sludini savus panaakumus ir pilniigi lieki. Sheit nav CV.lv vai kas tamliidziigs. Un palasi savu tekstu , no malas, un tu redzeesi, ka tev ir sakaapis galvaa, tu tiiksminies par saviem panaakumiem. un tas daargo cilveek jau liecina par tavu patieso buutiibu.
ja jau tu buutu tik kruts un "ceels" , pieluudzams, tad tu netuseetu sheit, un slimiigi nereageetu uz citu tekstiem, tev buutu pilniigi pie kaajas un tu dariitu savas ceelaas djelas.
tas ka tu sludini, ka tev lolitas un 20+ cilveeki lien dirsaa, tas jau vien paraada, kaada tev ir attieksme pert apkaarteejiem cilveekiem. Veciit, ja tu vienmeer uz apkaarteejiem skatiisies kaa uz zemaaku skjiru, tad varu apzveereet, ka reiz tu norausies pamatiigi. vienmeer atradiisies, kaads kas buus krutaaks, pieredzeejushaaks, profesionaalaaks, par tevi un tad tu sanjemsi pretii to pashu attieksmi. tas protams ir apsveicami, kaesi maaciijies ASV, bet vai tieshaam tas ir jaasludina uz katra stuura? Tas tagad ir kaads Gudriibas etaloons? shaubos gan. tu man saaki braukt virsuu kad es atljaavos pajautaat kaadu izgliitiibu vajag lai izdziitu "ai blja" . nu atvaino luduzu, ka es nepievienojos kopeejai apjuusmoshanai un atljaavos iebilst pret tava teksta kvalitaati, tieshaam piedod, ka aiskaaru tavu dizho persooniibu.

starpcitu, visa dziive ir teaatris, un kaapeec gan lai resnaisrullz nespeeleetu teaatri? ko tu zini par vinja intelektu? varbuut shaadi vinjsh relakseejaas, cits speelee speeliites, cits iek dzert, cits sit pa maisu...

un kas tagad mainiitos, ja piemeeram resanirullz, izklaastiitu savus panaakumus un izgliitiibu?
ja es to izdariitu? un ja nu tie , piemeeram, liktu nobaaleet taveejam? vaitad tu cieniitu resno vairaak? tu mani cieniitu? - es shaubos.
es to saku, lai atziimeetu, ka tava lieliishanaas nekam neder veci.
P.S lai nu kaa, man ir prieks par tevi. kaut vairaak butuu izgliitotu cilveeku kaa tu.
man tikai zheel, ka tu esi tik leciigs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]darcold_massive
2003-03-15 14:25 (saite)
resnais, lasiiju tavu poustu un likaas, ka tu esi nomierinaajies un pat izteici pozitiivu noveerteejumu maniem darbiem. jaa, varbuut mans pousts ir nedaudz "pavasarii ķirši.." stilaa, to raxtot biju nedaudz setimentaalaa noskanjojumaa. Zivis esot viegli aizvainojamas; taa arii laikam ir.

ok, resnais, paliksim pie sleedziena ka tu "agresīvākā formā ierosini vai pārmet kādas atsevišķas lietas." tas ir nolikts.

resnais says: "Ieteiktu tev šķirt divas lietas, kuras būtībā ir atšķirīgas - "ar pašcieņu man viss ok" un "man pohuj". Kā tad tev tur īsti ir?"
Man ar pašcieņu viss ir ok, domaaju, ka sevi cienu, nejuutos slikti, zemaaks, pazemots utt.. Taadaa gadiijumaa esmu pašpārliecināts. Itkaa jau negatiivaa skaneejumaa, bet man liekas, ka tas ir labi. Ja kaads domaa citaadaak, man ir pohuj. (kas arii ir taa "man viss pohuj" skaidrojums).
Laikam esmu atradis sevi un psiholoģiski vairs nešūpojos; pie saviem uzskatiem pieturos, nenoliedzu savas kljuudas. Nemeetaajos ar paarlieciibaam.

Par to, ko es atvedu no ASV: Es pats veel neesmu sapratis, ko iisti tur ieguvu, tas ir nedefineejams, vaardos neizskaams. Tas laiks mani pilniigi paarverta, itkaa radiija 2 mani un tagad es uz lietaam skatos veel par 1 dimensiju [metalitaati] vairaak.

par resnaa P.P.S - nu nenoliedz, ka kaut vai html ir veertiiga lieta. Taa man ir lieti nodeteejusi. Piemeeram, man jau ir pastaaviigs darbs par adminu. Jā, es maacos taalaak; staajos ieksh datordizaina nodaļas un ļoti ceru, ka studentiem, kuri orienteesies uz web buus arii kaada ar to saistiita programmeeshanas valoda. vismas bukletos taas tika mineetas. Ja nee, buus jaameklee citi celji, kur to apguut.

Bet tad, resnais, shkjiet izlaisiijis savu poustu, tu esi saniknojies par savu atklaatiibu [man tieshaam taa shkjiet] un nodirsis. SK: "Neesota un neegocentrēta stilitistikā rakstīts teksts".

Šķiet tu atkal esi sapratis, bet varbuut pat gribeejis saprast aplam. 1) es cienu citus. es nevienu nepazemoju. manaa asv skolaa maaciijaas kan kropli, gan daunji. tas ir ljoti labi, latvijaa arii taa vajadzeetu; es, lai kaads cilveeks buutu, nabags, bagaats vai zilais, cienu. "Tikai tārpi liek citiem locīties kā tārpiem." uz mani nevar attiecinaat. par dirsaa liishanu - tas ir termins un tur nav ar freidu nekaadas daljas, pats tachu to saproti. Bet kad tew klubaa 100-to reizi dienaa klaat iedzeerushi [principaa nedzeru] cilveeki runaaties, tas apniik, nogurdina. Tas, ka man naak klaat, man nepatiik. Tas manii izraisa izjuutu, ka tie cilveeki naak klaat pie manis kaa pie taada maaciitaaja, vai augstas respekltablas personas.
Bet miiljo cilveek, mees tachu abi esam vienaadi! Nu nevajag liist no aadas laukaa, lai ar mani parunaatos!
Tew, resnais tachu arii nepatiik liideeji, vai ne?

atbilde daedrai:
es nesludinaaju savu CV. Tas tika dots, jo resnais mani noniecinaaja nezinaadams, es juutos ieshaam suudiigi, ja man paarmet lietas, kuras, es zinu, man nepiemiit. Es lepojos ar to, ko esmu sasniedzis, nenoliedzu, man ir veel daudz jaamaacas, un es zinu ko un kas man ir vajadziigs. Es apkaart redzu mana vecuma un arii vecaakus jaunieshus, kuri nedomaa, dzer, ielaidzh skolu, vinji nedomaa par naakotni, vinjiem nav plaanu. Es nevis tiiksminos par saviem panaakumiem, bet reizeem, esot augshineeto cilveeku kompaanijaa, secinu: "Jā, tu esi tomeer kautko sasniedzis." Tas tachu ir apsveicami. Es netiiksminos, es leppjos ar to ko esmu sasniedzis. Neuskatu, ka tas ir slikti. Liidz narcisimam neaizeju.

daedra, tavs komentaars par izgliitiibu bija klaji nicinoshs. tew noteikti radaas negatiivs priekshtats par mani.
Arii es saaku braukt virsuu. shii reakcija ir pastiprinaata uz kopeejaa journal attiisiibas fona, pirms te bija 460+ cilveeki. Agraak te bija mazaak, bet draudziigi piipli, neviens nedirsaas. Ja nepatika pousts, neraxiija, lielaakoties, neko. Protams arii dirsaas, bet ne shaadaa liimenii. Tagad lietas ir mainiijushaas un tu, ierodies sheit, muus nepaziistot.. [ai, nu pats saprati]

lai jau resnais speelee teaatri. nepaziistu vinju. inetelekts vinjam arii ir. noteikti vinjsh ir matemaatiski domaajosh cilveeks. un jaa, man rodaas lielaaks respekts pret cilvekiem ar augstu specialitaati man interseseejoshaas jomaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

kad pousts > 4300 sybols
[info]darcold_massive
2003-03-15 14:28 (saite)
ceru, ka arii ar tewi, daedra, mums turpmaak probleemu nebuus un vareesies izveersties kaut vai mieriiga liidzaas pasptaaveeshana.
Es te nemekleeju kashkji, bet pozitiivas esmocijas. Dabiigi, ja kaads piekakaa tavu dzhournalu, tu nejuuties labi.

miers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ka ta nu buuus?
[info]zhuz
2003-03-16 22:03 (saite)
un kāpēc cilvēks nevarētu būt lepns par to ko ir izdarījis dzīvē? vai mēs joprojām dzīvojam padomju laikos, kad vajadzēja tēlot niecības un nosarkt pie katra slavējuma?
es zinu darck un zinu ka viņam nu nepavisam nau tas sakāpis galvā. so labāk padomā par savu patieso būtību, jo izskatās ka teu skauž viņa panākumi.
un kāpēc cilveks nevarētu seui aizstāvēt un būt lecīgs? kad dabūs pa muti, tad dabūs, neko darīt. lai gan es teu ieteiktu pavērtēt kurš te ir lecīgāks - resnais vai darc.

UN VARBŪT darcks izklaidējas un spēlē teātri šādi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]cruelty
2003-03-17 11:58 (saite)
hehe.
Protams. protams.
resnajam skauzh .
:)))))
haahahahahahahahahahaha`~~``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]zhuz
2003-03-17 17:42 (saite)
jā jā resnajam skauž un tu lasīt nemāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]darcold_massive
2003-03-19 16:22 (saite)
lieliski. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?