Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
@ 2003-03-12 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man za-je-bal winamp`s un es vinju nahujaariiju. 2.8_ veel bija labs, bet 3.0 ir peedeejais suuds. Vēlpietam nestabils, paraziitisks un sarežģīts. Tagad man vairs nav plejlistu un visu speleeju pa 1-am WMP. Ko darīt? Vai nav nevien cits pleijeris, kas speelee .mp3 un vinjam ir plejlists un tas speelee i-striimus?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: ka ta nu buuus?
[info]cruelty
2003-03-14 13:25 (saite)
nee, nu juus taakaa taadi beernelji, ar kraaninjiem meeraaties. Dakord, tas ka tu te sludini savus panaakumus ir pilniigi lieki. Sheit nav CV.lv vai kas tamliidziigs. Un palasi savu tekstu , no malas, un tu redzeesi, ka tev ir sakaapis galvaa, tu tiiksminies par saviem panaakumiem. un tas daargo cilveek jau liecina par tavu patieso buutiibu.
ja jau tu buutu tik kruts un "ceels" , pieluudzams, tad tu netuseetu sheit, un slimiigi nereageetu uz citu tekstiem, tev buutu pilniigi pie kaajas un tu dariitu savas ceelaas djelas.
tas ka tu sludini, ka tev lolitas un 20+ cilveeki lien dirsaa, tas jau vien paraada, kaada tev ir attieksme pert apkaarteejiem cilveekiem. Veciit, ja tu vienmeer uz apkaarteejiem skatiisies kaa uz zemaaku skjiru, tad varu apzveereet, ka reiz tu norausies pamatiigi. vienmeer atradiisies, kaads kas buus krutaaks, pieredzeejushaaks, profesionaalaaks, par tevi un tad tu sanjemsi pretii to pashu attieksmi. tas protams ir apsveicami, kaesi maaciijies ASV, bet vai tieshaam tas ir jaasludina uz katra stuura? Tas tagad ir kaads Gudriibas etaloons? shaubos gan. tu man saaki braukt virsuu kad es atljaavos pajautaat kaadu izgliitiibu vajag lai izdziitu "ai blja" . nu atvaino luduzu, ka es nepievienojos kopeejai apjuusmoshanai un atljaavos iebilst pret tava teksta kvalitaati, tieshaam piedod, ka aiskaaru tavu dizho persooniibu.

starpcitu, visa dziive ir teaatris, un kaapeec gan lai resnaisrullz nespeeleetu teaatri? ko tu zini par vinja intelektu? varbuut shaadi vinjsh relakseejaas, cits speelee speeliites, cits iek dzert, cits sit pa maisu...

un kas tagad mainiitos, ja piemeeram resanirullz, izklaastiitu savus panaakumus un izgliitiibu?
ja es to izdariitu? un ja nu tie , piemeeram, liktu nobaaleet taveejam? vaitad tu cieniitu resno vairaak? tu mani cieniitu? - es shaubos.
es to saku, lai atziimeetu, ka tava lieliishanaas nekam neder veci.
P.S lai nu kaa, man ir prieks par tevi. kaut vairaak butuu izgliitotu cilveeku kaa tu.
man tikai zheel, ka tu esi tik leciigs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]darcold_massive
2003-03-15 14:25 (saite)
resnais, lasiiju tavu poustu un likaas, ka tu esi nomierinaajies un pat izteici pozitiivu noveerteejumu maniem darbiem. jaa, varbuut mans pousts ir nedaudz "pavasarii ķirši.." stilaa, to raxtot biju nedaudz setimentaalaa noskanjojumaa. Zivis esot viegli aizvainojamas; taa arii laikam ir.

ok, resnais, paliksim pie sleedziena ka tu "agresīvākā formā ierosini vai pārmet kādas atsevišķas lietas." tas ir nolikts.

resnais says: "Ieteiktu tev šķirt divas lietas, kuras būtībā ir atšķirīgas - "ar pašcieņu man viss ok" un "man pohuj". Kā tad tev tur īsti ir?"
Man ar pašcieņu viss ir ok, domaaju, ka sevi cienu, nejuutos slikti, zemaaks, pazemots utt.. Taadaa gadiijumaa esmu pašpārliecināts. Itkaa jau negatiivaa skaneejumaa, bet man liekas, ka tas ir labi. Ja kaads domaa citaadaak, man ir pohuj. (kas arii ir taa "man viss pohuj" skaidrojums).
Laikam esmu atradis sevi un psiholoģiski vairs nešūpojos; pie saviem uzskatiem pieturos, nenoliedzu savas kljuudas. Nemeetaajos ar paarlieciibaam.

Par to, ko es atvedu no ASV: Es pats veel neesmu sapratis, ko iisti tur ieguvu, tas ir nedefineejams, vaardos neizskaams. Tas laiks mani pilniigi paarverta, itkaa radiija 2 mani un tagad es uz lietaam skatos veel par 1 dimensiju [metalitaati] vairaak.

par resnaa P.P.S - nu nenoliedz, ka kaut vai html ir veertiiga lieta. Taa man ir lieti nodeteejusi. Piemeeram, man jau ir pastaaviigs darbs par adminu. Jā, es maacos taalaak; staajos ieksh datordizaina nodaļas un ļoti ceru, ka studentiem, kuri orienteesies uz web buus arii kaada ar to saistiita programmeeshanas valoda. vismas bukletos taas tika mineetas. Ja nee, buus jaameklee citi celji, kur to apguut.

Bet tad, resnais, shkjiet izlaisiijis savu poustu, tu esi saniknojies par savu atklaatiibu [man tieshaam taa shkjiet] un nodirsis. SK: "Neesota un neegocentrēta stilitistikā rakstīts teksts".

Šķiet tu atkal esi sapratis, bet varbuut pat gribeejis saprast aplam. 1) es cienu citus. es nevienu nepazemoju. manaa asv skolaa maaciijaas kan kropli, gan daunji. tas ir ljoti labi, latvijaa arii taa vajadzeetu; es, lai kaads cilveeks buutu, nabags, bagaats vai zilais, cienu. "Tikai tārpi liek citiem locīties kā tārpiem." uz mani nevar attiecinaat. par dirsaa liishanu - tas ir termins un tur nav ar freidu nekaadas daljas, pats tachu to saproti. Bet kad tew klubaa 100-to reizi dienaa klaat iedzeerushi [principaa nedzeru] cilveeki runaaties, tas apniik, nogurdina. Tas, ka man naak klaat, man nepatiik. Tas manii izraisa izjuutu, ka tie cilveeki naak klaat pie manis kaa pie taada maaciitaaja, vai augstas respekltablas personas.
Bet miiljo cilveek, mees tachu abi esam vienaadi! Nu nevajag liist no aadas laukaa, lai ar mani parunaatos!
Tew, resnais tachu arii nepatiik liideeji, vai ne?

atbilde daedrai:
es nesludinaaju savu CV. Tas tika dots, jo resnais mani noniecinaaja nezinaadams, es juutos ieshaam suudiigi, ja man paarmet lietas, kuras, es zinu, man nepiemiit. Es lepojos ar to, ko esmu sasniedzis, nenoliedzu, man ir veel daudz jaamaacas, un es zinu ko un kas man ir vajadziigs. Es apkaart redzu mana vecuma un arii vecaakus jaunieshus, kuri nedomaa, dzer, ielaidzh skolu, vinji nedomaa par naakotni, vinjiem nav plaanu. Es nevis tiiksminos par saviem panaakumiem, bet reizeem, esot augshineeto cilveeku kompaanijaa, secinu: "Jā, tu esi tomeer kautko sasniedzis." Tas tachu ir apsveicami. Es netiiksminos, es leppjos ar to ko esmu sasniedzis. Neuskatu, ka tas ir slikti. Liidz narcisimam neaizeju.

daedra, tavs komentaars par izgliitiibu bija klaji nicinoshs. tew noteikti radaas negatiivs priekshtats par mani.
Arii es saaku braukt virsuu. shii reakcija ir pastiprinaata uz kopeejaa journal attiisiibas fona, pirms te bija 460+ cilveeki. Agraak te bija mazaak, bet draudziigi piipli, neviens nedirsaas. Ja nepatika pousts, neraxiija, lielaakoties, neko. Protams arii dirsaas, bet ne shaadaa liimenii. Tagad lietas ir mainiijushaas un tu, ierodies sheit, muus nepaziistot.. [ai, nu pats saprati]

lai jau resnais speelee teaatri. nepaziistu vinju. inetelekts vinjam arii ir. noteikti vinjsh ir matemaatiski domaajosh cilveeks. un jaa, man rodaas lielaaks respekts pret cilvekiem ar augstu specialitaati man interseseejoshaas jomaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

kad pousts > 4300 sybols
[info]darcold_massive
2003-03-15 14:28 (saite)
ceru, ka arii ar tewi, daedra, mums turpmaak probleemu nebuus un vareesies izveersties kaut vai mieriiga liidzaas pasptaaveeshana.
Es te nemekleeju kashkji, bet pozitiivas esmocijas. Dabiigi, ja kaads piekakaa tavu dzhournalu, tu nejuuties labi.

miers.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ka ta nu buuus?
[info]zhuz
2003-03-16 22:03 (saite)
un kāpēc cilvēks nevarētu būt lepns par to ko ir izdarījis dzīvē? vai mēs joprojām dzīvojam padomju laikos, kad vajadzēja tēlot niecības un nosarkt pie katra slavējuma?
es zinu darck un zinu ka viņam nu nepavisam nau tas sakāpis galvā. so labāk padomā par savu patieso būtību, jo izskatās ka teu skauž viņa panākumi.
un kāpēc cilveks nevarētu seui aizstāvēt un būt lecīgs? kad dabūs pa muti, tad dabūs, neko darīt. lai gan es teu ieteiktu pavērtēt kurš te ir lecīgāks - resnais vai darc.

UN VARBŪT darcks izklaidējas un spēlē teātri šādi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]cruelty
2003-03-17 11:58 (saite)
hehe.
Protams. protams.
resnajam skauzh .
:)))))
haahahahahahahahahahaha`~~``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]zhuz
2003-03-17 17:42 (saite)
jā jā resnajam skauž un tu lasīt nemāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ka ta nu buuus?
[info]darcold_massive
2003-03-19 16:22 (saite)
lieliski. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?