Cruelty ([info]cruelty) rakstīja,
Re: ka ta nu buuus?
nee, nu juus taakaa taadi beernelji, ar kraaninjiem meeraaties. Dakord, tas ka tu te sludini savus panaakumus ir pilniigi lieki. Sheit nav CV.lv vai kas tamliidziigs. Un palasi savu tekstu , no malas, un tu redzeesi, ka tev ir sakaapis galvaa, tu tiiksminies par saviem panaakumiem. un tas daargo cilveek jau liecina par tavu patieso buutiibu.
ja jau tu buutu tik kruts un "ceels" , pieluudzams, tad tu netuseetu sheit, un slimiigi nereageetu uz citu tekstiem, tev buutu pilniigi pie kaajas un tu dariitu savas ceelaas djelas.
tas ka tu sludini, ka tev lolitas un 20+ cilveeki lien dirsaa, tas jau vien paraada, kaada tev ir attieksme pert apkaarteejiem cilveekiem. Veciit, ja tu vienmeer uz apkaarteejiem skatiisies kaa uz zemaaku skjiru, tad varu apzveereet, ka reiz tu norausies pamatiigi. vienmeer atradiisies, kaads kas buus krutaaks, pieredzeejushaaks, profesionaalaaks, par tevi un tad tu sanjemsi pretii to pashu attieksmi. tas protams ir apsveicami, kaesi maaciijies ASV, bet vai tieshaam tas ir jaasludina uz katra stuura? Tas tagad ir kaads Gudriibas etaloons? shaubos gan. tu man saaki braukt virsuu kad es atljaavos pajautaat kaadu izgliitiibu vajag lai izdziitu "ai blja" . nu atvaino luduzu, ka es nepievienojos kopeejai apjuusmoshanai un atljaavos iebilst pret tava teksta kvalitaati, tieshaam piedod, ka aiskaaru tavu dizho persooniibu.

starpcitu, visa dziive ir teaatris, un kaapeec gan lai resnaisrullz nespeeleetu teaatri? ko tu zini par vinja intelektu? varbuut shaadi vinjsh relakseejaas, cits speelee speeliites, cits iek dzert, cits sit pa maisu...

un kas tagad mainiitos, ja piemeeram resanirullz, izklaastiitu savus panaakumus un izgliitiibu?
ja es to izdariitu? un ja nu tie , piemeeram, liktu nobaaleet taveejam? vaitad tu cieniitu resno vairaak? tu mani cieniitu? - es shaubos.
es to saku, lai atziimeetu, ka tava lieliishanaas nekam neder veci.
P.S lai nu kaa, man ir prieks par tevi. kaut vairaak butuu izgliitotu cilveeku kaa tu.
man tikai zheel, ka tu esi tik leciigs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja darcold_massive ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?