Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
Re: ka ta nu buuus?
resnais, lasiiju tavu poustu un likaas, ka tu esi nomierinaajies un pat izteici pozitiivu noveerteejumu maniem darbiem. jaa, varbuut mans pousts ir nedaudz "pavasarii ķirši.." stilaa, to raxtot biju nedaudz setimentaalaa noskanjojumaa. Zivis esot viegli aizvainojamas; taa arii laikam ir.

ok, resnais, paliksim pie sleedziena ka tu "agresīvākā formā ierosini vai pārmet kādas atsevišķas lietas." tas ir nolikts.

resnais says: "Ieteiktu tev šķirt divas lietas, kuras būtībā ir atšķirīgas - "ar pašcieņu man viss ok" un "man pohuj". Kā tad tev tur īsti ir?"
Man ar pašcieņu viss ir ok, domaaju, ka sevi cienu, nejuutos slikti, zemaaks, pazemots utt.. Taadaa gadiijumaa esmu pašpārliecināts. Itkaa jau negatiivaa skaneejumaa, bet man liekas, ka tas ir labi. Ja kaads domaa citaadaak, man ir pohuj. (kas arii ir taa "man viss pohuj" skaidrojums).
Laikam esmu atradis sevi un psiholoģiski vairs nešūpojos; pie saviem uzskatiem pieturos, nenoliedzu savas kljuudas. Nemeetaajos ar paarlieciibaam.

Par to, ko es atvedu no ASV: Es pats veel neesmu sapratis, ko iisti tur ieguvu, tas ir nedefineejams, vaardos neizskaams. Tas laiks mani pilniigi paarverta, itkaa radiija 2 mani un tagad es uz lietaam skatos veel par 1 dimensiju [metalitaati] vairaak.

par resnaa P.P.S - nu nenoliedz, ka kaut vai html ir veertiiga lieta. Taa man ir lieti nodeteejusi. Piemeeram, man jau ir pastaaviigs darbs par adminu. Jā, es maacos taalaak; staajos ieksh datordizaina nodaļas un ļoti ceru, ka studentiem, kuri orienteesies uz web buus arii kaada ar to saistiita programmeeshanas valoda. vismas bukletos taas tika mineetas. Ja nee, buus jaameklee citi celji, kur to apguut.

Bet tad, resnais, shkjiet izlaisiijis savu poustu, tu esi saniknojies par savu atklaatiibu [man tieshaam taa shkjiet] un nodirsis. SK: "Neesota un neegocentrēta stilitistikā rakstīts teksts".

Šķiet tu atkal esi sapratis, bet varbuut pat gribeejis saprast aplam. 1) es cienu citus. es nevienu nepazemoju. manaa asv skolaa maaciijaas kan kropli, gan daunji. tas ir ljoti labi, latvijaa arii taa vajadzeetu; es, lai kaads cilveeks buutu, nabags, bagaats vai zilais, cienu. "Tikai tārpi liek citiem locīties kā tārpiem." uz mani nevar attiecinaat. par dirsaa liishanu - tas ir termins un tur nav ar freidu nekaadas daljas, pats tachu to saproti. Bet kad tew klubaa 100-to reizi dienaa klaat iedzeerushi [principaa nedzeru] cilveeki runaaties, tas apniik, nogurdina. Tas, ka man naak klaat, man nepatiik. Tas manii izraisa izjuutu, ka tie cilveeki naak klaat pie manis kaa pie taada maaciitaaja, vai augstas respekltablas personas.
Bet miiljo cilveek, mees tachu abi esam vienaadi! Nu nevajag liist no aadas laukaa, lai ar mani parunaatos!
Tew, resnais tachu arii nepatiik liideeji, vai ne?

atbilde daedrai:
es nesludinaaju savu CV. Tas tika dots, jo resnais mani noniecinaaja nezinaadams, es juutos ieshaam suudiigi, ja man paarmet lietas, kuras, es zinu, man nepiemiit. Es lepojos ar to, ko esmu sasniedzis, nenoliedzu, man ir veel daudz jaamaacas, un es zinu ko un kas man ir vajadziigs. Es apkaart redzu mana vecuma un arii vecaakus jaunieshus, kuri nedomaa, dzer, ielaidzh skolu, vinji nedomaa par naakotni, vinjiem nav plaanu. Es nevis tiiksminos par saviem panaakumiem, bet reizeem, esot augshineeto cilveeku kompaanijaa, secinu: "Jā, tu esi tomeer kautko sasniedzis." Tas tachu ir apsveicami. Es netiiksminos, es leppjos ar to ko esmu sasniedzis. Neuskatu, ka tas ir slikti. Liidz narcisimam neaizeju.

daedra, tavs komentaars par izgliitiibu bija klaji nicinoshs. tew noteikti radaas negatiivs priekshtats par mani.
Arii es saaku braukt virsuu. shii reakcija ir pastiprinaata uz kopeejaa journal attiisiibas fona, pirms te bija 460+ cilveeki. Agraak te bija mazaak, bet draudziigi piipli, neviens nedirsaas. Ja nepatika pousts, neraxiija, lielaakoties, neko. Protams arii dirsaas, bet ne shaadaa liimenii. Tagad lietas ir mainiijushaas un tu, ierodies sheit, muus nepaziistot.. [ai, nu pats saprati]

lai jau resnais speelee teaatri. nepaziistu vinju. inetelekts vinjam arii ir. noteikti vinjsh ir matemaatiski domaajosh cilveeks. un jaa, man rodaas lielaaks respekts pret cilvekiem ar augstu specialitaati man interseseejoshaas jomaas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja darcold_massive ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?