resnaisrullz ([info]resnaisrullz) rakstīja,
Kopš Vitgenšteins ierunājās par katra privāto valodu, mēs būtībā savu strīdu varam turpināt, novienojoties abi par to, ko mēs sapratīsim ar vārdiem "nepamatots uzdirsiens". Pretējā gadījumā tas ir strupceļš.

Par to, ka tavas izpausmes ir "ne tikai flūda formā" - jā te man tev būs jāpiekrīt. Katrā ziņā tas kā izveidota tava flash lapa liecina par tavu māku un gaumes izjūtu. Tavas zināšanas ir arī pierādījums tam, ka tu laikam esi cilvēks, kas jau tagad redzi dzīves ceļabākas, un kas it kā skaitoties viens no pieaugušā cilvēka kritērijiem. Taču teksti "manā skolā mani pazīst visi" man rada zināmas aizdomas.

Kāpēc domā, ka es kādam uzspiežu? Es varbūt agresīvākā formā ierosinu vai pārmetu kādas atsevišķas lietas.

Ieteiktu tev šķirt divas lietas, kuras būtībā ir atšķirīgas - "ar pašcieņu man viss ok" un "man pohuj". Kā tad tev tur īsti ir?

Mēs neviens neesam perfekts, es arī. Cilvēks galu galā skaitās radīts pēc dieva ģīmja un līdzības, un reiz mēs esam nepilnīgi, tātad dievs arī kaut kādā mērā ir nepilnīgs.

Par pārmetumiem "es", "man" sakarā: varu jau izvēlēties formas "Mēs uzskatām" vai "mūsuprāt", vai atsaukties uz citu domām, autorus necitējot, un no tā mana pozīcija nebūt nemainīsies. Tu te ierosini vienkārši apspriest manas valodiskās izteiksmes dekorācijas, nevis izrādes saturu!!! Uz sevi no malas skatos, un vakarā pēc visiem dienas vājprātiem, kas sadarīti žurnālī, man kaut kā sagribas alu, jo stulbi tas tiešām ir.

Vēl viena iebilde: vai no ASV tu pārvedi tikai secinājumu par cita personības neaizskaramību, vai arī čemodānā atvedi dziļi paslēptu ideju par skandālu kultūru ASV popularitātes izraisīšanai. Mēs taču zinām, ka ASV kultūra ir specefektu kultūra, pie kuras sadeg miljoni. Es dedzinu veselo saprātu, pašmērķīgi spekulējot ar intelektuāliem terminiem. Ceru, ka tu ar mani šajā pozīcijā dalīsies.

Uz tavu pēdējo izteikto cerību, diemžēl nevaru atbildēt pārliecinoši, lai gan pašam gribētos. Arī es esmu nesavaldīgs. Un jāsaka ka gluži vēl tagad es NEVĒLOS PIST NAHUJ no šejienes.

p.s. ceru, ka mūsu kontaktēšanās nenovedīs līdz kodolieroču lietošanai un badam Somālijā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja darcold_massive ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?