Date ended: 2003-10-07 16:20 ([info]darcold_massive) rakstīja,
Tu pats piefloodo visiem journalus ar nepamatotiem uzdirsieniem, raksti augstaakaas pakaapes gudriibas un juuties shausmiigi svariigs, varens un gudrs. domā vien, ka taisniiba ir tikai un vienīgi tew un ka es esmu vieniigais, kas te neizveelas normaalu valodu [tu maaciites runaat suutiiji arii suicu, ja nemaldos] domaa, ja tas tevi dara laimiigu.

Rodu izpausties arii ne tikai rupja flooda veidaa. Nezinu gan par tevi. tu jau te esi ka te rupjiibas floodo. shajaa gadiijumaa naak praataa teiciens, par baļķi savaa un skabargu cita acii. Tu protams uz sho teiksi, ka esmu nez kaads tur neperfekts un sevi apliecinaat griboshs cilveeks, kursh dziivee ir nieciiba. nenoliedzu, neesmu perfekts. un tu ne tik.

Manuprāt visnotaļ nopietnas problēmas ar pshi ir tew. Es nevienam te netraucēju un neuzbāžos ar savām aizvainojošajām pamācībām dzīvot utt.. Es neesmu izbesiijis 98% dzhournala jūzeru 1 dienas laikaa.

šķiet, ka mans e-mails wattam tomeer kautko devis, ka jau response. [jaa, jaa. tew atkal ir taisniiba, es nemaz saveejo tew netaisos uzspiest un pieraadiit]

Un tagad, lielais gudriniek, atklāšu sevi:
- man ir 19 gadu
- šogad beigšu 12. klasi
- taa buus 2. vidusskolas izgliitiiba
- 1. ir Waukesha South High Schooll, USA
- True Basic programmēšanas 1/2 gada kurss.
- A+ [augstākais iespējamais novērtējums] html programmēšanā.
- pashmācības ceļā apgūts Flash [ http://www.p0rnstone.times.lv ] Lepojos ar to, kas ir.
- esmu dj. man dirsaa nereti lien ne tikai mazaas meiteniites, bet 20+ gadiigi cilveeki.
- skolā mani zina visi.
- mani ciena.

tātad neesmu mazs, neieveerojams cilveeciņš, kurš sevi grib te apliecinaat. Es esmu apmierinaats ar to, kas es esmu un ko jau esmu sasniedzis. īpashi jau ASV guutaa pieredze man ir iemaaciijusi nevienam neko neuzspiest un negruust sejaa [atshkjiriibaa no taa, kaa to dari tu.] Ar pašcieņu man kārtībā ir viss. Man ir pohuj ko par mani domaa un taada doma "ko par mani domaas citi" un "jārada par sevi kautkāds priekštats vai imidžš" nav bijusi 2 gadus apmeeram.
Esmu atkratiijies no visiem sev netiikamajiem cilveekiem un tiem, kas pret mani ir iztureejushies ar necieņu. Sevi cienu un cienu citus. Kas man nav kātībā ar psihi? Esmu nesavaldiigs, nenoliedzu to. Lamājos, nenoliedzu to. Man tu neko jaunu nepateiksi.

un tagad pamato savas "saturīgās kontaktēšanās formas". Tā diršana tauprāt ir "saturīgas kontaktēšanās formas"?????

tavos tekstot ir daudz "es" un "man". tu esi iedomiigs pūslis. Jā, es zinu, tew ir taisnība. Tu esi dievs. DIEVS.

nu kas veel. tu esi nožēlojams. Suicam teici, ka "tu labaakajaa gadiijumaa esi 20 gadiigs kraaninjsh". Ja 20 gadiigs cilveeks tev liekaas siiks, tad tew logjiski buutu jaabuut veel vecaakam. [pienjemot, ka mees te neliekam maskas un neizliekamies par to, kas neesam] UN JA TU "VEEL VACAAKS BUUDAMS" ESI SPEEJIIGS UZ SHITAADAAM TIINJU IDIOTIJAAM, TEW TIESHAAM IR NOPIETNI UZVEDIIBAS UN KOMUNICEESHANAS TRAUCEEJUMI. paskaties uz sevi no malas.
tas ko tu dari nav forshi.

ceru ka nomierinaasies, godiigi sakot tu esi pilniigi sadirsis atmosfeeru dzhournalaa. ja to tu gribeeji paveikt, apsveicu. Vai tagad neveeletos PIST NAHUJ no šejienes?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja darcold_massive ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?