ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-07-18 23:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gnidromapata slapjie sapņi, īsa izlase:
Gnidrs: //Ja nopietni, tad tādiem kā tu vajadzētu veikt ekzorcisma seansu. Tev, Gedymin, varbūt Hederai un Honeybee. Jūs esat pakļauti ļaunai indoktrinācijai, par kuru paši neko nesaprotat. //

mapats: //Laba doma. Varētu piestrādāt rituāla. Būs jātaisa vairāki veidi, pa indoktrinācijas veidu grupām.//

mapats: // Pietiktu ar kopējās info plūsmas maiņu, grēku nožēlošanu(kautkādā savādākā veidā) un attīrīšanās rituālu. Smagākajos gadījumos, Bezmenova metode varbūt būs jālieto, es nesteigtos un jāņem vērā, ka indoktrinācija mēdz beigt iedarboties, ja cilvēku no tās atslēdz un tikai 10% ir bezcerīgi. //

Lai viss būtu korekti, piezīmēšu ka es eksorcizējamo sarakstā neesmu iekļauts, acīmredzot es esmu 100% dēmons un nav no kā mani izdzīt :D

Tāāāā un tagad atceramies:

a) raganu medības
b) hunveibinus

Ir līdzīgi?

P.S. Tātad mapats, kurš a)lūr uz mazgadīga izskata personām un izsaka piezīmes, b) sapņo par khm attīrīšanas rituāliem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2021-07-19 13:03 (saite)
BLM izraisītā vardarbība nebija nekāds pohuj ļoti daudziem cilvēkiem.

Tev jau viegli runāt, bet UK, kur melnie mums ir kolēģi, draugi, mīļākie utt., šis kultūrkarš ir reāli ļoti lielu berzi radošs.

Bet šis vispār nav par tevi, bet visu sabiedrību. Nokāp no sava ego zirga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2021-07-19 14:39 (saite)
Ja ASV būtu izcēlies pilsoņu karš, tad to varētu saukt par karu. Citādi tas (un arī vispārinājums par visu sabiedrību) ir vnk dramatiska retorika, kas mākslīgi rada lielākās plaisas tur, kur tām nav jābūt. Padomā par to, ko tu panāc ar saviem vārdiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-07-19 19:53 (saite)
Šajā gadījumā karš ir sinonīms vārdam konflikts (https://tezaurs.lv/llvv/show.jsp?pid=B3r9Y4N580&cit=full). Lai gan tas nav pats veiksmīgākais termins, tavs dramatisms šeit ir pilnīgi nevietā. Vēl jo vairāk, mēģināt kontrolēt valodu ar gaslighting (nosaucot cita nevēlamos uzskatus par fantāzijām) – tas tikai lej ūdeni uz gnidrologa dzirnavām.

Lai gan reiz tu pat nezināji, ka PoC nav aizvainojošs, tāpēc pieļauju, ka tava izpratne par rasismu un kultūru kariem ir tieši tik primitīva, kādu tu to paud cibā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-19 21:05 (saite)
Viņa ir antropoloģe - pseidozinātne, kas mūsdienās ir 100% tikai par kultūrkariem un kā cilvēkiem smadzenēs implantēt progresīvās idejas. Tur vai nu cilvēks tiešām ir naivs un pakļauts šai iekšējajai akadēmiskajai cenzūrai/propagandai vai rafinēts ideologs, kas nekad neatzīs savu īsto motivāciju. Šajā gadījumā sliecos ticēt pirmajam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2021-07-20 00:19 (saite)
Es nekad nediskriminēšu cilvēku par to, ka studē sociālās zinātnes vai pat tic kādai pseidozinātnei, it īpaši jau tāpēc, ka apzinos savā un arī STEM jomas nespējā izprast cilvēkus. Bet tā nekaunīgā apvainošana jau sāk krist uz nerviem. Es esmu tikai uz nedaudzām dienām Latvijā un tikai vienu reizi kopā ar savu radinieci aizeju uz kādu restorānu (kas patiesībā ir lētā gala ēstuve, bet man patīk, jo tur ir asi veģetāri ēdieni), un pats savām acīm piedzīvoju, kā tiek prasīts QR kods, lai klienti varētu pusdienot iekšā restorānā – bet nē, tā esot nepatiesība! Un vēl apvainojas, kad es sīki izstāstu visas notikušā detaļas. Vispirms uzbrauc, un pēc tam nolamā, cik nepieklājīgs es esmu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-20 08:42 (saite)
Tas jau Hederas kārtējais demagoģijas un manipulācju rosols. Viņa citādāk nekad nav pratusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?