ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-02-06 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Finišs
Viss, atbraucām, mūsu 2 sociāldemokrātijas/ sociālisma aizstāvji ierakstīja sevi tumsonīgos atpakaļrāpuļos vienā rindrā ar sliktiem reliģiskiem fanātiķiem :)

http://klab.lv/users/slikts/524388.html

Jāatzīst, ka drusku negaidīti, vismaz pret zinātniski tehnisko progresu viņi agrāk neuzstājās.

Tagad izskatās ka viņi ir gatavi pakāst arī progresu lai tikai nevienam nekad nebūtu nekādas priešrocības, lai visi būtu vienādi mazi un pelēki, tas šiem galvenais.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fedrs
2020-02-06 10:25 (saite)
Nevajag pārlieku ņemt pie sirds katru, kuram psihiatrs teicis: "Jaunais cilvēk, atļauju vadīt automašīnu es jums nevaru dot, taču nenokariet galvu, Jūs vienmēr varat studēt filozofiju."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-06 10:28 (saite)
Nu tas jā tikai khm tāds negaidīts pagrieziens. Pirms tam bija tā, nu labi cilvēki ir lecīgi un narcisi drusku un tā bet reizēm sakarīgas lietas it kā saka, tagad ir tāds uppps, nu jā. Ja agrāk salīdzinājums ar to pašu krišjāni bija nu tāds drusku aiz matiem pievilkts, tad tagad vairs nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2020-02-06 11:12 (saite)
Taisnības labad jāatzīmē, ka tajā postā ielinotajā Rationalwiki šķirklī par saentismu ir piemēri ar virsrakstu "Here are some examples from crackpots of both ends of the political spectrum:". Tovāriščs slikts, pārstāvot vienu no spektra galiem, vienkārši radīja vēl vienu piemēru, ironiskā kārtā ielinkojot atsauci uz citiem tādiem pašiem pseidodomātājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2020-02-06 11:04 (saite)
It kā tu nebūtu zinājis, ka ZTP (vai, principā, jebkas cits) šo kliķi interesē tikai tik tālu, cik tas kalpo kā stalažas viņu "sociālā progresa" idejām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-06 11:09 (saite)
Nē nu man jau nav iebildumu pret skatīšanos uz sabiedrības iekārtošanu kā uz vēl vienu pētīšanas un konstruēšanas lauku, tas ko es redzu konkrēti te laikam formulējas kā ``novājināšana caur izsmērēšanu`` . Tas ka sabiedrību var iekārtot labāk ir vismaz apskatāms jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2020-02-06 11:14 (saite)
Es noteikti neesmu tas, kurš iestāsies pret izziņas brīvību, līdz ar to, protams, ja kādu interesē sabiedrības labiekārtošanas iespējas un šim kādam šķiet, ka tā vispār ir koherenta tēma, tad uz priekšu, lai pēta. Lai tikai papūlas neizmantot reālas sabiedrības par saviem petrīšiem (jo petrīšos, protams, arī leģitīmā zinātnē ir parasta prakse šūnām taisīt golodomorus, holokaustus un citas tāda veida izklaides) un varbūt arī lai nenodarbojas ar šīs izpētes ļisenkovisma ekvivalentu (lasīt: ar putām uz lūpām necenšas piemērot pēc partijas programmas, nevis pēc evidences piemeklētas hipotēzes).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-06 11:16 (saite)
Nu jā tur problēma ir tajā ka mums sabiedrība in general/ visa cilvēce ir vienā eksemplārā un ir pamats taisīt ZTP tā lai varētu turpināt taisīt ZTP.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kjiimikjis
2020-02-06 11:30 (saite)
"Metode, kā atpazīt drošticamas zināšanas par pasauli", kuru radījis slikts, izklausās apmēram kā "kurlmēmo biedrības organizētās repa frīstaila nodarbības".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-06 11:34 (saite)
Nu jā tur agrāk bija moments kad es kkādā sakarā vnk uzprasīju kas tajā nacismā viņaprāt ir slikts ( no tā nekādi neseko ka esatrodu ka tajā nacismā ir kaut kas labs) es tikai gribēju noskaidrot kas šim lielas visaplamākais,šis pats atpazīšanas un secināšanas jautājums - nu un notika tas kas notika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2020-02-06 13:49 (saite)
nedzirdīgi cilvēki visnotaļ var darboties mūzikā, jo īpaši tādā kā reps (kur ir svarīgs ritms, bet ne obligāti precīza un smalki modulēta skaņa), nevaig darīt šito huiņu attiecībā uz cilvēkiem ar maņu traucējumiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ze
2020-02-06 14:32 (saite)
jā, priekš aging geimera-nolaifera ar atkāpjošos matu līniju, tam džekam ir nesliktas epistēmiskās pretenzijas visiem kā obligātus izvrizīt savus privātos "drošticamu zināšanu" kritērijus. klīnisks "marxist hubris" gadījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-02-07 00:29 (saite)
Lisenkoisms neir miris.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-07 00:32 (saite)
Nu jā pats Džu arī palika bez datoriem, t.i. tēmēšanas un koordonācijas sistēmām un tml. Un bez normālas lauksaimniecības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?