ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-02-06 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Finišs
Viss, atbraucām, mūsu 2 sociāldemokrātijas/ sociālisma aizstāvji ierakstīja sevi tumsonīgos atpakaļrāpuļos vienā rindrā ar sliktiem reliģiskiem fanātiķiem :)

http://klab.lv/users/slikts/524388.html

Jāatzīst, ka drusku negaidīti, vismaz pret zinātniski tehnisko progresu viņi agrāk neuzstājās.

Tagad izskatās ka viņi ir gatavi pakāst arī progresu lai tikai nevienam nekad nebūtu nekādas priešrocības, lai visi būtu vienādi mazi un pelēki, tas šiem galvenais.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2020-02-06 11:30 (saite)
"Metode, kā atpazīt drošticamas zināšanas par pasauli", kuru radījis slikts, izklausās apmēram kā "kurlmēmo biedrības organizētās repa frīstaila nodarbības".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-02-06 11:34 (saite)
Nu jā tur agrāk bija moments kad es kkādā sakarā vnk uzprasīju kas tajā nacismā viņaprāt ir slikts ( no tā nekādi neseko ka esatrodu ka tajā nacismā ir kaut kas labs) es tikai gribēju noskaidrot kas šim lielas visaplamākais,šis pats atpazīšanas un secināšanas jautājums - nu un notika tas kas notika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2020-02-06 13:49 (saite)
nedzirdīgi cilvēki visnotaļ var darboties mūzikā, jo īpaši tādā kā reps (kur ir svarīgs ritms, bet ne obligāti precīza un smalki modulēta skaņa), nevaig darīt šito huiņu attiecībā uz cilvēkiem ar maņu traucējumiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ze
2020-02-06 14:32 (saite)
jā, priekš aging geimera-nolaifera ar atkāpjošos matu līniju, tam džekam ir nesliktas epistēmiskās pretenzijas visiem kā obligātus izvrizīt savus privātos "drošticamu zināšanu" kritērijus. klīnisks "marxist hubris" gadījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?