Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-06-18 06:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ieilgušais indiešu uzlidojums feisbukā, protams, ir amizants. zin kā, atstāj pie deju indieša vienu komentu=1 friend request no kāda nepazīstama prakeša vai sunila, divus komentus=2 friend request, utt, tāda vienkārša aritmētika. neapstiprinu ne tāpēc, ka indieši, bet tāpēc, ka vispār neapstiprinu svešos (cibiņi ir izņēmums). also, nedomāju, ka viņi man sūtītu dikpikus (jorojām uzskatu, ka man ir cita veida karma), bet gan jau kāds rakstītu, cik skaista es esmu utml šņagu, un vai manai lol pašapziņai vajag tik lētu boostu (līdzīgi kā uztvert nopietni uzrunāšanu uz ielas vai, nezinu, tramvajā). bet nu esmu sapratusi, kā notiek tas, kā neatceros kuras cibiņas radiniecei, kura feisbukā bija savākusi 500 indiešu draugus, un no kuras tāpēc gribēja šķirties vīrs. to ir reāli vienkārši dabūt gatavu.

pārlasīju, izklausās šausmīgi augstprātīgi. bet nu nekrāsoties ikdienā arī ir augstprātīgi. srsly, kad redzu tādas pašas pelēkās peles kā sevi, es raugos uz viņām ar lielām aizdomām, jo nojaušu, kāda šausmonīga augstprātība tur patiesībā slēpjas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zazis
2019-06-18 07:57 (saite)
jauk, tagad zināāsu kā atpazīt augstprātīgas sievietes.
ar šausmām jāsecina, ka man patīk tikai augstprātīgas sievietes, beidzot skaidrs kāpēc man vientuļi :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-06-18 07:57 (saite)
bet tev pat varētu būt taisnība :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaso_
2019-06-18 08:38 (saite)
interesanti. ne jau indieši.
tā augstprātība.

(Atbildēt uz šo)


[info]adinkra
2019-06-18 10:03 (saite)
Es nekrāsojos aiz slinkuma. Un darbā krāsoties būtu arī dumji. Uz tām, kas krāsojas, beidzamos gados sāku skatīties ar cieņu, jo tas tak ir tāds vājprātīgs čakars. Un tad vēl visu dienu to meikapu pieskatīt, uj.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-06-18 11:01 (saite)
Čau! Prieks tevi te redzēt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2019-06-18 10:15 (saite)
Man nav augstpraatiiba, bet slinkums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zazis
2019-06-18 12:20 (saite)
augstprātība mēdz slēpties interesantos veidos. hehe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-06-18 12:24 (saite)
bet man tiešām šķiet, ka slinkums as in nevēlēšanās piepūlēties as in mīliet mani kāds es esmu, es neko lietas labā nedarīšu arī nāk no augstprātības

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]temperature
2019-06-18 13:34 (saite)
nezinu gan. es nekrāsojos, jo pusaudzībā to tā arī neiemācījos darīt. tolaik man bija bail, ka par maniem mēģinājumiem smiesies. par tutoriāļu eksistenci nezināju, kosmētikai naudas nebija, mēdzu tikai uzzieķēt melnus rāmjus acīm un viss. tagad man par to žēl, bet sazin kāpēc šķiet, ka "pēc 25 mācīties krāsoties ir dumji". un tiešām vienkārši slinkums sākt ņemties ar tik sarežģītu mākslu. tikmēr skatos uz meitenēm, kas krāsojas, un skaužu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-06-18 13:51 (saite)
lūk, šis vroģe ir no citas operas, bet tāpat bišk vīd cauri tāda liela sava svarīguma apziņa, sak, citi skatīsies un tā (it kā citi neskatītos gk paši uz sevi).

bet nauda, jā, to es varu saprast. man joprojām baisi žēl naudu visām šīm lietām. also, nemācēšana. pati nemaz nepūlos, uzticu šo pasākumu citiem, ja ļ. vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]temperature
2019-06-18 14:18 (saite)
ja skolas laikā klases nūģe atnāktu uzkrāsojusies, tad skatītos gan. un meikaps, manuprāt, ir uzmanības pievēršanas veids - to lieto meitenes, kas savā ādā jūtas pietiekoši ērti, lai to izkrāšņotu. es par visu rotāšanos - meikapu, aksesuāriem, tetovējumiem, frizēšanos - vairāk esmu domājusi tad, kad jūtos labi par sevi. kad pašapziņa atkal iekrīt bedrē, man gribas noslēpties un aizvākt visas krāsas no sevis.

vot, ir tik labi, ja ir kāds, kas ar prieku tevi uzkrāso! es to izmantoju, cik bieži vien nav kauns. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?