barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2019-04-18 11:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par blenderiem un bulletiem runājot
Reku, re cibiņa raksta, kā brangi blendē, man akurāt šodien jau 123 reizi jāmēģina ierakstīties Kitchenaid zalonā, lai beidzot samainītu pērn nopirkto un kopš lv100 pie viņiem atgriezto blenderkomplektu, kuru pirms nopirkšanas gana nenočekoju internetos, lai atskārstu, ka modelis dēļ nesk. faultiem amerikās atsaukts. Cerēju gan, ka man, protams, paveiksies, taču tā vis nebija, ierīce normāli nefunkcionēja ne sekundi - tai ir tāds motorkāts, kuram pievieno dažādus uzgaļus un paplašinājumus un lūk, motorkāta šneks nesavienojas ar uzgaļiem, negriež. Tā nu igauņi, kas kitchaid tîleri jau pusgadu mēģina izdomāt, ko man piedāvāt vietā, ir kombaini ar 1234 liekām fīčām pa visu skapīti vai vājš un parasts mikseris, bet par 170, taču viens no jaukākajiem sales pitchiem ir tāds mini-blenderis, ar kuru pēc pārdevējas vārdiem, var lieliski samalt visas vecās desas un sakaltušo sieru karstmaizēm un pat žāvēto vistu pastētē pārvērst (hmmm). Šajā sakarā esmu sapratusi, ka normālu blenderi atrast nav nemaz kinderšpīle, tādu, ar kuru tomātzupas malt, riekstus, pesto, dateles, ogas, pastētes ne no vecas desas un viss velk uz stollar,tagad Sage. Nu un mikseri, mikseri es par spīti nopirkšu to veco, kantaino Straumes, jo dizainiņš tam bija tik labs, ka neticu, ka Straume un manas kitchenaid eiforijas ir izsmeltas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2019-04-18 11:52 (saite)
Man ir Stollar, ļoti patīk, tik ļoti, ka krūzei nodiluši mērcipariņi.
Bet. Pesto procesā mani reāli kaitina tā regulārā un biezā kasīšana no krūzes malām, tāpēc pesto beidzot pārgāju uz mazo KitchenAid procesoru.

[Pūristi ar piestiņām lai taisa savu pesto paši.]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2019-04-18 12:45 (saite)
Lēšu, ka tas mazais KA ir tas pats, kuru man mārketē kā vecodesmaižu utilītu, to es apsveru, ja nudien neviens igaunis pēc šī čakara nevēlēsies tomēr atmaksāt naudu. Lielie, diamond blenderi - tiem atkal paīsi tie spārni, uz aci liekas, ka šķiedrainas vai blīvas lietas strēgs zem asmeņiem (piemēram, turku zirņi).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]daina
2019-04-18 13:05 (saite)
mans Stollars nupat nosvila, ar dūmiem. Nokalpoja 5 gadus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2019-04-18 13:14 (saite)
Dažbrīd paliek žēl, ka esmu tālākatdevusi apmēram 98 gadā pirktu, izcili ergonomisku Braun kāta blenderi, kam nekas nebija par grūtu, nekas nebremzējās, utt. Vintidžs ir stiprāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daina
2019-04-19 08:51 (saite)
jā, tā ir, to saka arī automehāniķi un elektrotehnikas veikalu pārdevēji

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2019-04-18 12:41 (saite)
man ir šis http://stollar.eu/shb720
bet neesmu priecīga, man traucē, ka arī lielajam traukam tas rokas blendera rokturis jāliek visrū un poga vislaik jātur nospiesta.
attiecīgi izmantoju reti, skumji stāv vish kaktiņā..
bet tur daži punkti labi pārdomāti, neslīdīgas trauku apakšiņas un rokas blenderis pats par sevi foršs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

ergonomika, ergo!
[info]barbala
2019-04-18 12:43 (saite)
Lūk, lūk, kātniekiem ir jātur poga, trauks, kurā mal un vēl vēlams rūpēties ar trešo roku, lai viss neizšlakstās. MAn gan liekas, ka kaut kāds random lielveikala kāta blenderis, kuru izmetu, jo nu tagad ir kitčenaid, bija ar fiksējamu pogu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ergonomika, ergo!
[info]rasbainieks
2019-04-18 13:45 (saite)
garām gāja kindzulis un teica – a es ar savu kātnieku humusu brūķēju ar vienu roku, vot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]karmena
2019-04-18 13:41 (saite)
Nu jau desmito gadu nezinu bēdu ar šīs ģimenes pārstāvi. Tehniski nevainojami instrumenti, nebrīnīšos, ja jaunus nevajadzēs meklēt arīnākamos desmit gadus. Smūtiji top ik dienas, vasarās pesto, ir tapis riekstu sviests, vistas pastēte, lieliski un bez asarām smalcinās sīpoli. Ar metāla slotiņu pāris minūtēs var samalt putukrējumu vai plāno pankūku mīklu. Ļoti iesakuhttps://www.braunhousehold.com/lv-lv/promo/home/blenderi

(Atbildēt uz šo)


[info]_re_
2019-04-18 14:43 (saite)
bet man bet man blenderkrūze ir Profi Cook brenda, citiem vārdiem, noname, ja. iegūta shēmā - mana māte dāvināja manam vīram, lai tas taisītu viņai mojito pie vizītēm, lūk.
5 ātrumi, icebreakeris, turbo mode. nesmuks un pasmags, bet zvērs. pesto gan es vairs nemēģinu, kopš reiz atšķēlu labajam fakucim pirksta galu, bazilika lapiņas negribēja piekļauties asmenim, ja. turkus un humus arī ne visai, bet tomātzupas iet rūkdamas. ha, vienreizīt gan F kungam, ieslēdzot turbo pogu pie nepieturēta krūzes vāka, atkal izdevās tas. ģimenes tradīcijas esot jākopj, viņi saka.

(Atbildēt uz šo)


[info]nova
2019-04-18 15:52 (saite)
Kur tad to Straumes mikseri dabū?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2019-04-18 15:53 (saite)
Iestrādnes, ir iestrādnes. Ss/andele mandele/fosbuka grupas, ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daina
2019-04-19 08:56 (saite)
vēl Avotu/Stabu stūra komisijas veikalā ir manīta Straume

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?