barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-04-22 13:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tad nu vēl par laikmeta griežiem
Vai nav arī tā, ka īsteni cienīgs kulinārais blogeris savā pēdējā gribā ieraksta,
lai viņam uzber nevis trīs saujas smilšu, bet trīs saujas pilngraudu miltu un naža galu briežraga sāls?
Tradicijas laikam iet līdzi laikam, ko?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2014-04-22 13:33 (saite)
zaļo jūras sāli.

(Atbildēt uz šo)


[info]snark
2014-04-22 15:43 (saite)
bulguru, kuskusu un lēcas!

Briežraga sāls ir so old-school. Tas naža gals parādās jau vecvecmāmiņu receptēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kemune
2014-04-22 16:36 (saite)
kvinoju, kā nu bez tās mēs esam izdzīvojuši tik tālu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2014-04-22 17:01 (saite)
"nodzīvojies bez kvīnojas pavisam"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2014-04-22 16:05 (saite)
un kumšķīti dīgstu

(Atbildēt uz šo)


[info]anonymous
2014-04-22 16:54 (saite)
In cep, kamēr gatavs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2014-04-22 17:21 (saite)
"in cep" varētu būt "in memoriam" specifisks aizvietojums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2014-04-22 17:26 (saite)
Tāds kā 404 errora paziņojums, ka kulinārā blogere Edīte ir devusies taisaulē un jauni tīteņu recepti vairs nesekos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2014-04-22 17:28 (saite)
uhu, inception uz visiem laikiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?