barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-04-22 13:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tad nu vēl par laikmeta griežiem
Vai nav arī tā, ka īsteni cienīgs kulinārais blogeris savā pēdējā gribā ieraksta,
lai viņam uzber nevis trīs saujas smilšu, bet trīs saujas pilngraudu miltu un naža galu briežraga sāls?
Tradicijas laikam iet līdzi laikam, ko?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snark
2014-04-22 15:43 (saite)
bulguru, kuskusu un lēcas!

Briežraga sāls ir so old-school. Tas naža gals parādās jau vecvecmāmiņu receptēs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kemune
2014-04-22 16:36 (saite)
kvinoju, kā nu bez tās mēs esam izdzīvojuši tik tālu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2014-04-22 17:01 (saite)
"nodzīvojies bez kvīnojas pavisam"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?