22 July 2016 @ 11:42 am
 
es, protams, laikam esmu nokavējusi, bet vai ir iespējams reaģēt kā savādāk uz to "gribu tevi atpakaļ" nekā ar Milzīgu Kaunu, ka to izplata kaut kas, kas nes Latvijas vārdu???
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 11:46 am
nē, Tu neesi nokavējusi.
(Reply) (Link)
helvetica[info]helvetica on July 22nd, 2016 - 11:47 am
un milzīgām dusmām par to, kā "profesionāli" tiek tērēti līdzekļi šādai kaunradei.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 11:48 am
vienkārši uzspert zemes gaisā!!!

(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 11:51 am
tas ir nekomentējami, no otras puses, ir arī zināms, ka šīs "kustības" radīšanai viņiem tiešām nebija naudas un tāpēc tik nožēlojama pašdarbība.

mazliet padomājot šahā un palūdzot komerscektoram pro bono darbu - kaut vai vecajiem komunikācijbiznesa runčiem vai jaunajiem censoņiem, rezultāts būtu bijis vismaz tāds, par kuru nebūtu jālien zemē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Viņa Gaišība: not enough sleep[info]kautskis on July 22nd, 2016 - 11:55 am
Nenene, nemākulība tagad ir Jaunais Melnais, cilvēki pārlieku ilgi ir uzklausījuši visādus ekspertus! Tagad visi maun tā, kā māk. Izņemot tos, kas māk, tie ir eksperti, kas visu salaiduši tūtā, un tiem jāstāv pie ratiem.
(Reply) (Parent) (Link)
helvetica[info]helvetica on July 22nd, 2016 - 11:55 am
lūk, lūk. Man tiešām grūti aplocīt galvu, ka tāda Aiva Rozenberga, kura nebūt nav pilnīga idejōte, varētu būt piekritusi, ka konkrētais scenārijs varētu būt laba ideja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 11:57 am
piekrītu.

te es arī apsitos pret sienu, jo
pietiek padomāt šahā, kā saka Bārbala, un rezultāts būtu piectūkstoš reižu labāks. es tiešām nespēju iedomāties to laika vai sajēgas deficītu, kas varētu novest pie kā šāda.
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 11:59 am
šiten jūtu un informācija apstiprina, ka ir bijis apmēram tā, ka "paliksim lepni, nelūgsim, darīsim pašas. es rakstīšu tekstus, savāksim te tuvākos kolēgas un draugus, reku, gopro arī dažiem ir, imovījā noeditēsim- tāds jauks tīmbildings pie viena, nelūgsim tai nozarei neko, paši mākam."
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:00 pm
tobiš - radīsim ko šādu, tad viņi apžēlosies un varbūt kādreiz iedos naudu?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:05 pm
nē, saproti.

nav mums naudas, tad darām kā vācieša dzejolī (vai tas bija ziedonis, atvainojos?) "radi no tā, kas ir", tā būs sirsnīgāk. amatierisms ir aizkustinošs, jo "nāk no sirds", tiešāks, tīrāks, nonšalantāks, neperfekts, trāpīs šķiedriņā visiem šoitiem emigrantiem, teiksim, paskatīsimies uz cibas ārzemu diasporu – es jau redzu, kā Vistu zaglis šņukst un pako koferīti pie Aivas atpakaļ, jo "tik tomēr aizkustinoši, ja."



A nozare, VILTNIEKI, tie jau KAUT KO UZREIZ TĀDU SADOMĀTU IZDOMĀS, uzrunās zvaigznes vai saliks studijās vai atnāks ar pro kamerām, jo cik nav dzirdēts, pat Enģeli dara bezmaksas darbu,ja! Šādi LI savai finansēšanas iestādei parāda, ka māk no saviem nabaga pārsimttūkstošiem operācijbudžeta RADĪT KUSTĪBU un huļiš viņiem dot vairāk un vispār, pieticība rotā, rotā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:07 pm
okokokokokok

piekrītu, varbūt arī saprotu.

(tur ir kaut kāda tamborēšanas klubiņa aizmugure vai)
(Reply) (Parent) (Link)
helvetica[info]helvetica on July 22nd, 2016 - 12:11 pm
bet, bet, BET nav taču jābūt ģēnijam, lai iedomātos, ka kkādas pilnīgi neko neizsakošas personas teksts "nāc atpakaļ, man tevi vajag" augstākais varētu uzrunāt šīs personas tuvākos ģimenes locekļus, taču, piemēram, cilvēkam kas pēta vēža šūnas Austrijā, kopj slimniekus Norvēģijā vai kaut vai Vācijas gaterī zāģē egles konkrētais vēstījums rada vieglu līd smagu wtf izjūtu.

Mani personīgi aiztiek vietās, ka saziņas veidošana starp vienas tautas dažādajiem locekļiem tiek izspēlēta uz kaut kādas 19.gs. tūdaliņu - linu krekls, jūras krasts etc, - nots :(

formāts manis pēc varētu būt arī šāds pats, lai jau paliek, bet vēstījums tač varētu būt par pakāpi modernāks, reālāks.
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:13 pm
tikai es NETICU, ka viņi tiešām radīs kustību. kustību. kustību!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:33 pm
nēnu, tas viss ir nieki, iešu ka labāk ko jaunu par seksīgo Lī izlasīt, tā sacīt, lai tikai pārāk deformēra realitāte neliktos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:34 pm
un es iešu pusdienās. kad cilvēks paēdis, viņš nav vairs tik kašķīgs.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]asiize on July 22nd, 2016 - 02:07 pm
Identiski, diemžēl šis ir vienīgais, kas no "kampaņas" nolasās. Lai gan man gribetos, lai man patīk. Man Aiva likās labs kandidāts LI.
Plus vēl, klausoties to "anna, krister, zane, gribu tevi atpakaļ", bija jadomā, kā ar Sašu, Olgu un Tadeušu, vai viņus mēs negribam atpakaļ. Pārdomas pastiprināja Vēja sleja.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 07:25 pm
Tā sacīt, +.
(Reply) (Parent) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 12:01 pm
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:03 pm
labi, dzīvo pofigā, bet - atverot LI mājaslapu, tur Latvijas ģerbonis uz mani skatās. kā lai es nesašustu par lietām, kas nes manas valsts vārdu, khmkhm, salīdzinoši plašos (vai vismaz vēlami plašos) laukos?

pef

(bet sacepties - kamōn, ar ko tad lai citu nodarbojas, ja ne ar sacepšanos!)
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:09 pm
es atkal paties brīnos kā tieši tev var būt tik profesionāls (?) pohujs uz lietām, kurām tomēr ir ambīcijas "stāstīt Latvijas" (tātad, arī tavu, rudaka, ciblas dzērāju vai kruto džeku) stāstiņu kaut kur ārpusēs.

vēl jo vairāk – tu vairāk par 93% LV iedzīvotāju zini, ka ir biški nozīme tam, kādu virsrakstu, bildi vai kā iegriezīsi dajebvaikuru stāstiņu; ko nokrāsosi dzeltenu, ko iznesīsi par izsmieklu, ko bišķi sagrupēsi pēc klupiena.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 12:17 pm
Ūūlę[info]chimera on July 22nd, 2016 - 12:21 pm
man pasaka: a, māris verpakovskis, jā?

(tie, kuri nepajautā: vai tas ir krievijā?)
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:29 pm
aha, vecais joks ar Dūklava suni, mhm. "mans suns nenomira, dogo ir labs."

nē, mums aģentūru ziloņkaula torņos nešķiet, ka ārpusēs pamana olšūnu likumu vai aivu rozengergu.

kad nokāpjam no ziloņkaula torņiem un nonākam citās zemēs vai sabiedrībās un citos ziloņkaula torņos tad uzzinām, ka mildronāts ir sasniedzis visas ausis, tāpat uzzinām, ka atsevišķu mākslinieku vai sportistu panākumi ir sasnieguši plašākas āres, taču visbiežākais komentārs ir vai nu kaut kas par skaisto dabu un rīgas naktsdzīvi vai arī – ā, jums blakus ir tā ļoti e-progresīvā Igaunija, vai ne? Tie gan ir zvēri!

(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:21 pm
precizēju- ne jau pašrocīgi kā M_B tu "kontrolē LV iedzīvotāju domformas" bet tak redzi instrumentāriju, "komunikācijas vai mediju" lomu attieksmes, viedokļa tapšanā, cmon.

imho, šis klipelis ir bišķi problēma un par to ir jāsit pa pirkstiem pašdarbniekiem, jo tas nekādi nesasniedz mērķi un ir drīzāk komisks, ja ne nožēlojams un šādu un līdzīgu gadījumu forma un messidži sačakarē jebkuru kaut vai politiski lietderīgu ideju. un tas ir ne mazāk traģikomiski un deģenerējoši, kā Rasnača skapis vai Parādnieks kā parādība by default.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 12:30 pm
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 01:09 pm
muhahaahaaa, šīs (tik uzsvērti un ļoti) nošķirtās "barikāžu puses" – itin kā stāstot "kas notiek" vistiešākajā veidā arī netiek iestāstīts "kā jādzīvo" un to otro daļu jau nu cementē abas barikāžu puses ar vienlīdz stipru jaudu, vienīgais jautājums, kurš tur atlases/kritēriju filtru - vai nu padevēji, publicētāji.

absrahējoties no personiskā un akcikīpašās LV situācijas – jebkurš komunikācijas/pr mežonīgais fantāzijs nobāl iekš redakciju spējas sakruķīt viedokli kur nu labpatīkas. teiksim, par to riga plazas pokemonu ķeršanu taču jūs nenopublicējāt pie biznesa ziņām, ne? nu re. vai tāpēc tas nenotiek?


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 02:13 pm
judging the mice[info]rasbainieks on July 22nd, 2016 - 02:14 pm
iiiiiiii cik tu vareni šodien izpildies!
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 02:17 pm
mjā. sweet.
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 02:19 pm
faktiski, man tikai viens papildjautājums: vai ierobežotā un selektīvā uztvere ir bijusi tāds svarīgs personības faktors jau kopš "dumpenieciskās jaunības" vai attīstījusies laika gaitā, "jaunības ideālismu" iemainot pret biezākas ādas valkāšanas sniegto komfortu? ārpus tam, "mēs" ļoti "jūs" apskaužam. katrā klikšķī.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]lenta on July 22nd, 2016 - 02:35 pm
Var just, ka Parādnieks ir tevi pavedis un pametis. Tu esi viņu tik ļoti iemīlējusi, ka piemini priekšā un pakaļā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 06:12 pm
Tieši šāds pat teksts tika veltīts ernuernai pirms nedēļas. Tas, protams, ir pagodinoši, ka NA komunikatori arī sviestacibu un tās atslēgvārdus ierasmo savai uzmanībai, bet kļūda ir novērojama atbildes reakcijas saturā.


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]lenta on July 22nd, 2016 - 08:09 pm
Atklāti sakot, nevaru citādāk izskaidrot Parādnieka popularitāti kā tikai ar viņa pievilcību atsevišķu meiteņu acīs. Man to nesaprast, bet gaidu turpinājumu.
(Reply) (Parent) (Link)
vilibaldis: taisni kā es[info]vilibaldis on July 22nd, 2016 - 12:32 pm
man jau šķiet, ka tīša paviršība un lētums ir mūslaiku jaunais brends, un tajā šis iekļaujas ar uzviju.
vai vajadzēja... nu ar kaut ko jau tam LI jānodarbojas.
(Reply) (Link)
usne[info]usne on July 22nd, 2016 - 12:46 pm
Kas tas vispār ir ? Ko un kāpēc grib atpakaļ?
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 12:59 pm
no Latvijas izbraukušos grib atpakaļ. kāpēc, nezinu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
kiceksusurs no murrdōras[info]acidkitteh on July 22nd, 2016 - 01:21 pm
Institūts imitē darbību lai attaisnotu savu birokrātisko pastāvēšanu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on July 22nd, 2016 - 01:23 pm
manuprāt, lai tā skaitītos darbības imitācija, tam būtu jānotiek DAUDZ kvalitatīvāk
(Reply) (Parent) (Link)
Shelly[info]shelly on July 22nd, 2016 - 02:14 pm
Jā, šis ir kaut kas reti nožēlojams.
(Reply) (Link)