22 July 2016 @ 11:42 am
 
es, protams, laikam esmu nokavējusi, bet vai ir iespējams reaģēt kā savādāk uz to "gribu tevi atpakaļ" nekā ar Milzīgu Kaunu, ka to izplata kaut kas, kas nes Latvijas vārdu???
 
 
( Post a new comment )
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:09 pm
es atkal paties brīnos kā tieši tev var būt tik profesionāls (?) pohujs uz lietām, kurām tomēr ir ambīcijas "stāstīt Latvijas" (tātad, arī tavu, rudaka, ciblas dzērāju vai kruto džeku) stāstiņu kaut kur ārpusēs.

vēl jo vairāk – tu vairāk par 93% LV iedzīvotāju zini, ka ir biški nozīme tam, kādu virsrakstu, bildi vai kā iegriezīsi dajebvaikuru stāstiņu; ko nokrāsosi dzeltenu, ko iznesīsi par izsmieklu, ko bišķi sagrupēsi pēc klupiena.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 12:17 pm
Ūūlę[info]chimera on July 22nd, 2016 - 12:21 pm
man pasaka: a, māris verpakovskis, jā?

(tie, kuri nepajautā: vai tas ir krievijā?)
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:29 pm
aha, vecais joks ar Dūklava suni, mhm. "mans suns nenomira, dogo ir labs."

nē, mums aģentūru ziloņkaula torņos nešķiet, ka ārpusēs pamana olšūnu likumu vai aivu rozengergu.

kad nokāpjam no ziloņkaula torņiem un nonākam citās zemēs vai sabiedrībās un citos ziloņkaula torņos tad uzzinām, ka mildronāts ir sasniedzis visas ausis, tāpat uzzinām, ka atsevišķu mākslinieku vai sportistu panākumi ir sasnieguši plašākas āres, taču visbiežākais komentārs ir vai nu kaut kas par skaisto dabu un rīgas naktsdzīvi vai arī – ā, jums blakus ir tā ļoti e-progresīvā Igaunija, vai ne? Tie gan ir zvēri!

(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 12:21 pm
precizēju- ne jau pašrocīgi kā M_B tu "kontrolē LV iedzīvotāju domformas" bet tak redzi instrumentāriju, "komunikācijas vai mediju" lomu attieksmes, viedokļa tapšanā, cmon.

imho, šis klipelis ir bišķi problēma un par to ir jāsit pa pirkstiem pašdarbniekiem, jo tas nekādi nesasniedz mērķi un ir drīzāk komisks, ja ne nožēlojams un šādu un līdzīgu gadījumu forma un messidži sačakarē jebkuru kaut vai politiski lietderīgu ideju. un tas ir ne mazāk traģikomiski un deģenerējoši, kā Rasnača skapis vai Parādnieks kā parādība by default.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 12:30 pm
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 01:09 pm
muhahaahaaa, šīs (tik uzsvērti un ļoti) nošķirtās "barikāžu puses" – itin kā stāstot "kas notiek" vistiešākajā veidā arī netiek iestāstīts "kā jādzīvo" un to otro daļu jau nu cementē abas barikāžu puses ar vienlīdz stipru jaudu, vienīgais jautājums, kurš tur atlases/kritēriju filtru - vai nu padevēji, publicētāji.

absrahējoties no personiskā un akcikīpašās LV situācijas – jebkurš komunikācijas/pr mežonīgais fantāzijs nobāl iekš redakciju spējas sakruķīt viedokli kur nu labpatīkas. teiksim, par to riga plazas pokemonu ķeršanu taču jūs nenopublicējāt pie biznesa ziņām, ne? nu re. vai tāpēc tas nenotiek?


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
- [info] on July 22nd, 2016 - 02:13 pm
judging the mice[info]rasbainieks on July 22nd, 2016 - 02:14 pm
iiiiiiii cik tu vareni šodien izpildies!
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 02:17 pm
mjā. sweet.
(Reply) (Parent) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 02:19 pm
faktiski, man tikai viens papildjautājums: vai ierobežotā un selektīvā uztvere ir bijusi tāds svarīgs personības faktors jau kopš "dumpenieciskās jaunības" vai attīstījusies laika gaitā, "jaunības ideālismu" iemainot pret biezākas ādas valkāšanas sniegto komfortu? ārpus tam, "mēs" ļoti "jūs" apskaužam. katrā klikšķī.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]lenta on July 22nd, 2016 - 02:35 pm
Var just, ka Parādnieks ir tevi pavedis un pametis. Tu esi viņu tik ļoti iemīlējusi, ka piemini priekšā un pakaļā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on July 22nd, 2016 - 06:12 pm
Tieši šāds pat teksts tika veltīts ernuernai pirms nedēļas. Tas, protams, ir pagodinoši, ka NA komunikatori arī sviestacibu un tās atslēgvārdus ierasmo savai uzmanībai, bet kļūda ir novērojama atbildes reakcijas saturā.


(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]lenta on July 22nd, 2016 - 08:09 pm
Atklāti sakot, nevaru citādāk izskaidrot Parādnieka popularitāti kā tikai ar viņa pievilcību atsevišķu meiteņu acīs. Man to nesaprast, bet gaidu turpinājumu.
(Reply) (Parent) (Link)