None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-03-19 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Progresīvā nākotne
Cilvēki zem 18 gadu vecuma ir bērni, un viņu starpā ir arī LGBT bērni. Vismaz tā tas ir šeit - realitātē.
[info]hedera
"Father jailed after referring to biological female child as his daughter":
Hoogland had previously discovered that his daughter’s school had been showing her sexual and gender identity education materials known as “SOGI 123,” which the report referred to as transgender “propaganda videos.”

By the 7th grade, the school had changed his daughter’s name in the yearbook without telling her parents, and “socially transitioned” her with the input of gender ideologue psychologist Wallace Wong, who advised the pubescent child to take testosterone.

The report adds that Wong referred Hoogland’s daughter to the endocrinology unit at the local hospital, and that a “treatment” plan was put into action on her first visit.

“Here I am, sitting there as a parent, watching a perfectly healthy child be destroyed, and there’s nothing I can do but sit on the sideline — and according to Justice Boden at the time, cheer it on,” Hoogland said in an interview last year. “I can only affirm, or get thrown in jail.”


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2021-03-20 13:56 (saite)
"Attiecībā uz "age of consent", es to vairāk redzu kā nodrošinājuma mehānismu pret situācijām, kad pieauguši cilvēki manipulē ar nepilngadīgo seksualitāti, kamēr tā vēl tikai veidojas un formējas"

Jā, tam es piekrītu, bet tieši tāds pats nodrošinājums ir vajadzīgs bērniem pret transeksuālisma ideoloģiju un pieaugušjiem, kuri tās vārdā eksperimentē ar bērnu dzimuma identitāti.

Tie, tīneidžeri, kuri izjuta līdzīgas "disforijas" sajūtas, teiksim, 2005. gadā pārdzīvoja šo laiku, palika savā dzimumā un atceras to posmu kā citi atceras vēnu griešanu, būšanu vegānam vai jebkuru citu tīņu identitātes ekstrēmisma formu. Turpretīm tagad iekļaujošie vecāki un "eksperti" viņus uzklausa, māj ar galvu un steidz ievadīt blokatorus, jo negrib būt transfobi. Viņam tiek "dots laiks, lai izdomātu", kurā dzimumā viņš grib būt, bet šī atrašanās pagarinātā pirmspuberitātē viņus dzen arvien lielākā nenoteiktības purvā. Turklāt - ja tiek bloķēts dzimumbrieduma process, tad kā vispār var apzināties savu "īsto" dzimumpiederību? Dzimums un dzimumuzvedība nav nekas tāds ko tu izdomā, tā ir fizioloģisku procesu ekspresija, bet šie paši procesi tiek apturēti - kur loģika?

Es nedomāju, ka šada sabiedrības tolerance nāk par labu bērnam, jo, kā jau minēja artis, liela daļā no bērna audzināšana ir lēmšana bērna vietā, jo pretējā gadījumā viņš noteikti pieņems sev ilgtermiņā kaitīgus lēmumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-20 20:04 (saite)
Es īsti neredzu jēgpilnu virzienu, kurā mēs šo diskusiju varam turpināt. Šis tavs komentārs ir pēc būtības tikai tavi pieņēmumi un iedomas par procesu, nevis argumenti. No kurienes tev ir šis priekšstats? Personīga saskarsme ar situāciju, padziļināta pētniecība par dzimuma disforiju, vai tomēr pa ausu galam saklausītu baumu apkopojums?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2021-03-23 22:32 (saite)
https://lesbianandgaynews.com/2021/03/report-from-iceland-lgb-activists-battle-against-the-national-queer-organisation-of-iceland/

Pat geji un lesbietes Rietumos cīnas pret šo transeksuālisma absurdu.

Paga, man, atsaucoties uz konrolētiem pētījumiem, ir jāpierādā, kāpēc nav OK barot bērnam puberitātes blokatorus un kāpēc bioloģiskiem vīriešiem nevajadzētu atrasties sieviešu cietumos, tualetēs un sacensties sieviešu sportā? Kāpēc lesbiete, kura negrib pisties ar džeku blondā parūkā, nav transfobe? Jāpamato, kāpēc hetero džeks, kurš negrib pisties ar pupainu džeku, nav transfobs?

Tu nāc ar jaunu uzstādījumu, tāpēc burden of proof ir tavā pusē. Kādas ir tavas īpašā pieredze un zināšanas, kas liek aizstāvēt šo visu? Esi lasījusi peer reviewed pētījumus, kas pierāda, ka ir normāli 15 gadīgam pusaudzim barot blokatorus, jo viņš nejūtas savā dzimumā? Tu gribi teikt, ka aiz tava viedokļa stāvs zinātnisks konsenss, nevis agresīva ideoloģija?

Jā, es zinu, ka pastāv reti hermafrodītisma gadījumi, kad indivīdam ir abas vairāk vai mazāk attīstītas ģenitālijas, vai fiksējamas XXY hromosomas, bet tam vispār nav nekāda sakara ar šo ideoloģiju - tā nekādā veidā nav cīņa par viņu tiesībām. Tas, ko vērojam šobrīd, vienkārši ir kaut kāda Rietumu sabiedrības degradācija ar psihoseksuālas patoloģijas motīviem. Aplis ir noiets, šī bode ar nosaukumu "Rietumu cilvēks" ir jāsledz ciet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?