ze ([info]ze) rakstīja,
https://lesbianandgaynews.com/2021/03/report-from-iceland-lgb-activists-battle-against-the-national-queer-organisation-of-iceland/

Pat geji un lesbietes Rietumos cīnas pret šo transeksuālisma absurdu.

Paga, man, atsaucoties uz konrolētiem pētījumiem, ir jāpierādā, kāpēc nav OK barot bērnam puberitātes blokatorus un kāpēc bioloģiskiem vīriešiem nevajadzētu atrasties sieviešu cietumos, tualetēs un sacensties sieviešu sportā? Kāpēc lesbiete, kura negrib pisties ar džeku blondā parūkā, nav transfobe? Jāpamato, kāpēc hetero džeks, kurš negrib pisties ar pupainu džeku, nav transfobs?

Tu nāc ar jaunu uzstādījumu, tāpēc burden of proof ir tavā pusē. Kādas ir tavas īpašā pieredze un zināšanas, kas liek aizstāvēt šo visu? Esi lasījusi peer reviewed pētījumus, kas pierāda, ka ir normāli 15 gadīgam pusaudzim barot blokatorus, jo viņš nejūtas savā dzimumā? Tu gribi teikt, ka aiz tava viedokļa stāvs zinātnisks konsenss, nevis agresīva ideoloģija?

Jā, es zinu, ka pastāv reti hermafrodītisma gadījumi, kad indivīdam ir abas vairāk vai mazāk attīstītas ģenitālijas, vai fiksējamas XXY hromosomas, bet tam vispār nav nekāda sakara ar šo ideoloģiju - tā nekādā veidā nav cīņa par viņu tiesībām. Tas, ko vērojam šobrīd, vienkārši ir kaut kāda Rietumu sabiedrības degradācija ar psihoseksuālas patoloģijas motīviem. Aplis ir noiets, šī bode ar nosaukumu "Rietumu cilvēks" ir jāsledz ciet.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?