None of the Above ([info]artis) rakstīja,
@ 2021-03-19 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Progresīvā nākotne
Cilvēki zem 18 gadu vecuma ir bērni, un viņu starpā ir arī LGBT bērni. Vismaz tā tas ir šeit - realitātē.
[info]hedera
"Father jailed after referring to biological female child as his daughter":
Hoogland had previously discovered that his daughter’s school had been showing her sexual and gender identity education materials known as “SOGI 123,” which the report referred to as transgender “propaganda videos.”

By the 7th grade, the school had changed his daughter’s name in the yearbook without telling her parents, and “socially transitioned” her with the input of gender ideologue psychologist Wallace Wong, who advised the pubescent child to take testosterone.

The report adds that Wong referred Hoogland’s daughter to the endocrinology unit at the local hospital, and that a “treatment” plan was put into action on her first visit.

“Here I am, sitting there as a parent, watching a perfectly healthy child be destroyed, and there’s nothing I can do but sit on the sideline — and according to Justice Boden at the time, cheer it on,” Hoogland said in an interview last year. “I can only affirm, or get thrown in jail.”


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snauts
2021-03-19 15:38 (saite)
Man gan ir aizdomas, ka viņa bērnus, kas tic dievam uzskata nevis par kristiešiem, bet gan par baznīcas ideoloģiskajiem upuriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 18:48 (saite)
Šitais tāds gnidrologa gājiens - patvaļīgi piedēvēt kaut kādus uzskatus citiem.

Ir kristieši un ir kristieši. Es ceru, tu piekritīsi, ka situācijās, kur sektanti savas mazgadīgās meitas izprecina pusmūža sektu līderiem, patiešām būtu uzskatāms, ka tie bērni ir ideoloģiju upuri. Vai arī ģimenes, kuras pašas noklusē un aizliedz bērnam runāt par to, ka katoļu cienīgtēvs bērnu seksuāli izmanto.

"Bērni, kas tic dievam" ir tik plašs un nekonkrēts raksturojums, ka ir jābūt diezgan stulbam, lai no tā vien izdarītu secinājumus par viņu upura statusu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-03-19 19:52 (saite)
Jā, ir daļa bērnu kam reliģija dara pāri. Tas nemaina lietas būtību, ka mēs varam pilnīgi mierīgi ticīgam bērnam pateikt, es tev nepiekrītu, es dievam neticu, bet pateikt puisītim es tev nepiekrītu un neticu, ka tu esi meitenīte ir fui fui.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 19:58 (saite)
Es tev iesaku izlasīt cibiņa antiprojekcija atrasto informāciju par šo gadījumu, pirms to trivializēt ar "pateikt puisītim es tev nepiekrītu un neticu, ka tu esi meitenīte ir fui fui".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-03-19 20:15 (saite)
Es nerunāju par šo konkrēto gadījumu. Es tev cenšos pateikt, ka transpersonas pielīdzinu reliģioziem cilvēkiem, viņi tic kaut kam, kam es neticu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-19 20:32 (saite)
Nu bet tak tici, kam tu gribi, es tev neļauju, vai? Bet, atgriežoties pie šīs apakšdiskusijas sākuma - varbūt mēģini nesaiet gnidrologā un tomēr labāk pajautā, kam tic vai ko domā citi cilvēki, pirms piedēvē viņiem savas iedomas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snauts
2021-03-19 21:02 (saite)
Kāda gan tam vispār ir nozīme, ka mani uzskati par taviem uzskatiem ir greizi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-03-20 14:12 (saite)
Ak vai. "Saiešana Gnidrologā". Jau tik slavens esmu, ka taisa no manis mēmus. Labi.
Bet par tēmu. Kādā veidā tu attaisno seksuālas manipulācijas no pieaugušo puses pret bērniem. It īpašo tādas, kur to veic valsts "orgāni" bez vecāku piekrišanas. Kā?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2021-03-20 19:44 (saite)
*eyeroll*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?