kukurūzas milti
« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2011 | 02:59 pm
posted by: saccharomyces in pajautaa
man gribas izcept tētim dzimšandienā siera cepumus, izmantojot kukurūzas miltus, jo pēc endokrinolōģes teiktā, kukurūzu, atšķirībā no kviešu miltiem, kas skaitās diezgan ļoti nevēlami, viņš var leksēt iekšā, cik tik uziet. bet es nevaru saprast - vai tur ir kaut kādas baigās atšķirības, nu, vai man mīklai kaut kas papildus jāliek klāt vai jāņem nost, ja izmantoju kukurūzas, nevis kviešu miltus..?
varbūt kāds no jums ir mēģinājis ar tiem gatavot un zina visus tricks of the trade?
varbūt kāds no jums ir mēģinājis ar tiem gatavot un zina visus tricks of the trade?
from: antuanete
date: Nov. 15., 2011 - 03:13 pm
#
Un pērkot kukurūzas miltus, skaties, kāda maluma tie ir - rupjā maluma (cornmeal, nevis cornflour) ir ar graudainu tekstūru, līdzīgi mannā, tikai cietākiem graudiņiem - siera cepumiem īsti nederēs.
Atbildēt | Diskusija
from: saccharomyces
date: Nov. 15., 2011 - 03:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: blondaa_truba
date: Nov. 15., 2011 - 03:24 pm
#
Ir arī miltu maisījumi, tur sastāvā ir arī kukurūzas ciete un vēl kkas - http://pirkumins.lv/index.php?part=5&part2=22&part3=523&part4=3185&lng=lv&name=Schar_Mix_C_Bezglutena_maisijums_ko
Atbildēt | Diskusija
from: saccharomyces
date: Nov. 15., 2011 - 03:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pepija
date: Nov. 15., 2011 - 03:24 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: saccharomyces
date: Nov. 15., 2011 - 03:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: f_g
date: Nov. 15., 2011 - 03:53 pm
#
http://www.gourmet-studio.lv/Gourmet_St
pati parasti nedaudz pielieku klāt tomēr kviešu miltus :) un parastā cukura vietā lietu traubenzucker jeb vīnogu cukuru :) tieši tā paša diabēta dēļ :)
Atbildēt
from: atis
date: Nov. 15., 2011 - 04:45 pm
#
Atbildēt