antuanete

Nov. 15., 2011 | 03:13 pm
No:: antuanete

Aizej uz www.graudaspeks.lv veikaliņu un pakonsultējies, viņi paši gatavo no visādiem miltiem un zinās pateikt. Siera cepumiem atšķirībai nevajadzētu būt, bet, ja taisa kaut ko, kam cepot ir jāuzpūšas, tad gan var sanākt, ka glutēna trūkuma dēļ nesanāk tāpat kā ar kviešu miltiem.
Un pērkot kukurūzas miltus, skaties, kāda maluma tie ir - rupjā maluma (cornmeal, nevis cornflour) ir ar graudainu tekstūru, līdzīgi mannā, tikai cietākiem graudiņiem - siera cepumiem īsti nederēs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: