pajautaa

kukurūzas milti

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2011 | 02:59 pm
posted by: saccharomyces in pajautaa

man gribas izcept tētim dzimšandienā siera cepumus, izmantojot kukurūzas miltus, jo pēc endokrinolōģes teiktā, kukurūzu, atšķirībā no kviešu miltiem, kas skaitās diezgan ļoti nevēlami, viņš var leksēt iekšā, cik tik uziet. bet es nevaru saprast - vai tur ir kaut kādas baigās atšķirības, nu, vai man mīklai kaut kas papildus jāliek klāt vai jāņem nost, ja izmantoju kukurūzas, nevis kviešu miltus..?
varbūt kāds no jums ir mēģinājis ar tiem gatavot un zina visus tricks of the trade?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Truba

from: [info]blondaa_truba
date: Nov. 15., 2011 - 03:24 pm
#

ābolkūku taisu vnk kviešu miltu vietā liekot kukurūzas - jā, nav tik gaisīgs. Bet kā jau teica iepriekš - siera cepumiem nav tik svarīgi.
Ir arī miltu maisījumi, tur sastāvā ir arī kukurūzas ciete un vēl kkas - http://pirkumins.lv/index.php?part=5&part2=22&part3=523&part4=3185&lng=lv&name=Schar_Mix_C_Bezglutena_maisijums_konditorejas_izstradajumiem,_1000g

Atbildēt | Diskusija


cukursēne

from: [info]saccharomyces
date: Nov. 15., 2011 - 03:30 pm
#

līdz kūkām gan šai nolūkā diez vai nonākšu, ja nu vienīgi sāļajām, jo tētim diabēts, bet, ja ieplānošu, tad šī maisījuminformācija ļoti noderēs, tencinu!

Atbildēt | Iepriekšējais