Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-08-08 11:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā jūs variet ēst kabačus! kā jūs variet ēst ķirbjus!
tas taču ir kaut kas katastrofāli negaršīgs
ne tas, kas, vot, baklažāni!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2009-08-08 12:03 (saite)
pa pliko? ne-ē.
tikai olās un miltos apceptus.
vai arī kubiciņos sagrieztus un uz pannas ar tomātiem uzmestus.

es par kabačiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-08-08 12:05 (saite)
perverti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2009-08-08 12:06 (saite)
mūķene!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tante
2009-08-08 12:06 (saite)
nu, kabači ir pat pavisam ēdami, ja tos pareizi sagatavo, pa manam..:)
bet wot kā tos ķirbjus tauta pamanās sevī iedabūt man točna nav skaidrs....

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2009-08-08 12:07 (saite)
Ķirbju un kabaču ēdamība ļoti atkarīga no pagatavošanas. Bērnībā man arī riebās, bet tagad pati gatavoju un ir baigi ņammīgi, teiksim, ķirbju biezzupa vai kabači visādos sacepumos...

(Atbildēt uz šo)


[info]spuldziite
2009-08-08 12:16 (saite)
luk, tie ir jamak pagatavot. okaido kjirbju kremzupa, grilleti kabachi, pirms tam patureti salsudeni.. un galvenias, lai nav paaraugushi, tadus ir problema dabut..

(Atbildēt uz šo)


[info]vistu_zaglis
2009-08-08 12:53 (saite)
Visi vienā miskastē metami.

Arī baklažāni.

(Atbildēt uz šo)


[info]le_minga
2009-08-08 13:01 (saite)
hehe...
baklažāni ir weeee - kabači gan gardi :P piem.: cepti, ar kjiplokiem un sieru: mjamma :)
-
ķirbji manispēc var arī iznīkt...

(Atbildēt uz šo)


[info]esinja
2009-08-08 13:05 (saite)
Saldie kjirbji marinaadee vaariiti kubicinji ar krustnaglinjaam un olaa cepti kabachi ar siera un zaljumu cepuri spaarda!!! Nom nom nom! Tu neko nejeedz!

(Atbildēt uz šo)


[info]ojars
2009-08-08 13:45 (saite)
Katrs proletārietis sajūtas kā buržujs ēdot kabaču ikrus!

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2009-08-08 13:59 (saite)
pagatavot jāmāk, virtuves godzilla!

es kā reizīt no rīta savārīju ķirbju-cidoniju-krustnagliņu kompotu, absolūta burvība.
kabačus ir afigenna garšīgi ēst, ja sagriež šķēlēs un uz pannas apcep kopā ar tāpat sašķēlētiem vārītiem karpeļiem, tomātiem un svaigu baziliku, bet beigās visam virsū sakrāmē kausētā siera plāksnītes un pacep vēl 3 min ar vāku virsū.

ķirbji kruti biezzupās,
bet ķirbju-citrona-putukrējuma krēms vispār ir pizģec!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-08-08 14:01 (saite)
un, kas attiecas uz baklažāniem, tad tie viskrutākie ir apcepti, kopā ar saceptiem šampinjoniem, valriekstiem un ķiplociņiem; aš nomirt var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-08 20:01 (saite)
+ kazas siera kubiciņi, pēc tam kaut vai kaimiņu sekss aiz sienas vai piemīzts lifts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2009-08-08 15:04 (saite)
Mans baklažānu bruņinieks :))

(Atbildēt uz šo)


[info]spicausis
2009-08-08 17:25 (saite)
Sēkliņas ķirbim ir visnotaļ gaumīgas.

(Atbildēt uz šo)


[info]purvainais
2009-08-08 21:51 (saite)
Gramatikas kļūda. Pareizi būtu «kā jūs varat ēst ķirbjus». Tas ir briesmīgi, kad cilvēki tādas kļūdas dara :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-08-08 21:52 (saite)
man pohuj
mani šellija nosauca par bruņinieku!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]purvainais
2009-08-08 23:17 (saite)
Kas ellē ir šellija :P

A pohuj nau. Jo tā saka tikai krievi, viņiem tiešām sakrīt šās divas izteiksmes. Ne jau tas, ka man kaut kas būtu pret smirdīgajiem okupantiem :)

Zin', es ilgi domāju, vai šo postēt, vai sapratīs pareizi. Un iepostēju. Ph.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?