Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-10-31 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo cūku aknas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2005-10-31 16:50 (saite)
Apcep kopā ar sīpoliem un tad sautē kādu brītiņu, tad pieliek krejmiņu un uztaisa mērcīti:)

(Atbildēt uz šo)


[info]laukuroze
2005-10-31 16:51 (saite)
Tāpat kā jebkuras.
Var vienkārši cept, var cept olā..var pastēti
Man visvairāk garšo mednieku gaumē.
(sagriež kā gulašam, tādos gabaliņos.. apcep.
Sīpolus arī apcep.. tad visu katlā iekšā unalu klāt.. un sautē kamēr mīkstas, nu garšvielas arī visādas klāt.. un beigās krējumu...)
Mmmm.
par tādu ēdienu esmu gatava nogalināt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2005-10-31 16:53 (saite)
Hmmmmmmmmmm. Taisu tulīt un MaKo lai ved alu. un točka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]envija
2005-10-31 16:52 (saite)
vispirms izgriež žultsvadus, cīpslas, kādu stundiņu pamērcē vājpienā. tad met uz pannas un cep. Uz lielas uguns, nepārcept. Sāli kaisa jau gatavām (lai nepaliek cietas). Var ātri apcept, tad klāt sīpolus, apcept un pārliet ar krējumu un bišķ pasautēt, mmmm, ar karpelīšiem...
Žēl, ka mans vīriec subproduktus neatzīst..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]toadbeauty
2005-10-31 17:05 (saite)
Jā, jā, pienā noteikti vajag pamērcēt.Tad garša labāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laukuroze
2005-10-31 17:07 (saite)
kas tad nu šīm var b';ut par nelabu garšu?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

subproduktus neatzīst
[info]fedrs
2005-10-31 17:07 (saite)
Būtu priecājusies - pašai vairāk atliks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: subproduktus neatzīst
[info]envija
2005-10-31 17:13 (saite)
nea, jams uztver bezmaz kā personīgu apvainojumu, ka tiek gatavots ēdiens, ko šis neēd:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: subproduktus neatzīst
[info]watt
2005-10-31 18:18 (saite)
nu, aknas ir taads acquired taste ;)
man šķiet bērnībā pārbaroja, tagad atsakos ēst ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mikstmiesis
2005-10-31 17:25 (saite)
tā pat kā jebkura cita lopiņa. tikai ja lieto sāli, tad to pieber pašas gatavošanas beigās, vai part pēc gatavošanas, jo savādāk aknām ir kaut kāda muļķīga tieksme palikt cietām...

(Atbildēt uz šo)


[info]4
2005-10-31 17:28 (saite)
sacep kaartiigi, izviljaatus olaa un riivmaizee un piekozj pie alus. mmmm, jammii! ak un veel lielos siipola gredzenus piecep klaat, tad var ar visiem pirkstinjiem noeest! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?