Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-10-31 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo cūku aknas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2005-10-31 16:51 (saite)
Tāpat kā jebkuras.
Var vienkārši cept, var cept olā..var pastēti
Man visvairāk garšo mednieku gaumē.
(sagriež kā gulašam, tādos gabaliņos.. apcep.
Sīpolus arī apcep.. tad visu katlā iekšā unalu klāt.. un sautē kamēr mīkstas, nu garšvielas arī visādas klāt.. un beigās krējumu...)
Mmmm.
par tādu ēdienu esmu gatava nogalināt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2005-10-31 16:53 (saite)
Hmmmmmmmmmm. Taisu tulīt un MaKo lai ved alu. un točka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?