Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2005-10-31 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā gatavo cūku aknas?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]envija
2005-10-31 16:52 (saite)
vispirms izgriež žultsvadus, cīpslas, kādu stundiņu pamērcē vājpienā. tad met uz pannas un cep. Uz lielas uguns, nepārcept. Sāli kaisa jau gatavām (lai nepaliek cietas). Var ātri apcept, tad klāt sīpolus, apcept un pārliet ar krējumu un bišķ pasautēt, mmmm, ar karpelīšiem...
Žēl, ka mans vīriec subproduktus neatzīst..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]toadbeauty
2005-10-31 17:05 (saite)
Jā, jā, pienā noteikti vajag pamērcēt.Tad garša labāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laukuroze
2005-10-31 17:07 (saite)
kas tad nu šīm var b';ut par nelabu garšu?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

subproduktus neatzīst
[info]fedrs
2005-10-31 17:07 (saite)
Būtu priecājusies - pašai vairāk atliks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: subproduktus neatzīst
[info]envija
2005-10-31 17:13 (saite)
nea, jams uztver bezmaz kā personīgu apvainojumu, ka tiek gatavots ēdiens, ko šis neēd:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: subproduktus neatzīst
[info]watt
2005-10-31 18:18 (saite)
nu, aknas ir taads acquired taste ;)
man šķiet bērnībā pārbaroja, tagad atsakos ēst ;-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?