Jogurts vs krējums
« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2016 | 01:01 pm
posted by: laielais in pajautaa
Ko jūs biežāk lietojat, krējumu vai jogurtu?
Kad gatavojat salātus, ko lejat klāt?
Ja lietojat biezpienu, ar ko to atjaucat?
Kad gatavojat salātus, ko lejat klāt?
Ja lietojat biezpienu, ar ko to atjaucat?
from: oblica
date: Maijs. 5., 2016 - 01:07 pm
#
2. kefīru (zaļajiem salātiem);
3. krējumu vai skyr jogurtu.
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Maijs. 5., 2016 - 10:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: glam_our
date: Maijs. 5., 2016 - 01:18 pm
#
Atbildēt
from: goddes
date: Maijs. 5., 2016 - 01:31 pm
#
Atbildēt
from: mufs
date: Maijs. 5., 2016 - 02:06 pm
#
2) ikdienā eļļu + citronu, krējumu tikai ar lociņem vai rosolam
3) ar krējumu,protams. un ķimenēm :D
Atbildēt
from: santech
date: Maijs. 5., 2016 - 02:29 pm
#
majonēzi
piekožu siļķi. bet ja ne siļķe, tad vnk samaisīt ar cukuru. samaisīt. ko nozīmē atjaukt? samaisīt un tad atmaisīt atpakaļ pa substancēm?
Atbildēt | Diskusija
from: chaika
date: Maijs. 5., 2016 - 02:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nervukamolis
date: Maijs. 5., 2016 - 02:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: laielais
date: Maijs. 5., 2016 - 04:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: santech
date: Maijs. 5., 2016 - 04:33 pm
#
nu ar cukuru var arī pa sauso. nu vienīgi kafija ar pienu tad jāpiedzer, tad ir garšīgi. ā un jā - ar to pašu krējumu un cukuru ir vēl gardāk. vai krējumu un sāli un siļķi un vārīti karpeļi... mmm
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nervukamolis
date: Maijs. 5., 2016 - 02:38 pm
#
Atbildēt
from: amberss
date: Maijs. 5., 2016 - 02:58 pm
#
parasti krējumu, majonēzi, kādu etiķi vai eļļu
ar zapti vai banānu
Atbildēt
from: nenoteiksme
date: Maijs. 5., 2016 - 03:01 pm
#
garšas ziņā jogurts pie salātiem atzīts par labu esam, bet pie biezpiena gan tā žēlīgi. tad jau labāk neko.
Atbildēt
from: kisswithafist
date: Maijs. 5., 2016 - 03:47 pm
#
2. Krējumu
3. Biezpienu patērēju tikai pankūkās
Atbildēt
from: tapetes_puksts
date: Maijs. 6., 2016 - 06:51 pm
#
2. salātus tikai ar olīveļļu vai citronu sulu
3. biezpienu ēdu divos veidos- ar cukuru un kakao vai ar sāli, krējumu, dillēm un tomātiem.
Atbildēt
from: neetiski
date: Maijs. 8., 2016 - 09:01 am
#
2. Eļļa, sulas, etiķis, balzamiko, jogursts, pesto. Skatoties pēc salātiem.
3. Jogurtu, reizēm kefīru, rjaženku ai krējumu kā pēdējo opciju vai ja jābūt ļoti garšigi priekš citiem.
Atbildēt
from: varmaka
date: Maijs. 9., 2016 - 02:48 am
#
2. Pliku jogurtu nekad - uzjaucu mērci vai nopērku gatavu jogurtā bāzētu.
3. Ja gribu resnēt ātrāk - ar saldinātu jogurtu. Ja gribu resnēt ierastajā tempā, tad ar krējumu. Esmu jaucis ar pliku jogurtu, bet tad skābs ellīgi un jāliek tāpat kaut kas salds klāt.
Atbildēt