pajautaa

Jogurts vs krējums

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2016 | 01:01 pm
posted by: laielais in pajautaa

Ko jūs biežāk lietojat, krējumu vai jogurtu?
Kad gatavojat salātus, ko lejat klāt?
Ja lietojat biezpienu, ar ko to atjaucat?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

oblica

from: [info]oblica
date: Maijs. 5., 2016 - 01:07 pm
#

1. krējumu 15%
2. kefīru (zaļajiem salātiem);
3. krējumu vai skyr jogurtu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Maijs. 5., 2016 - 10:03 pm
#

Biezpienu ar krējumu, bet gan biezpienu, gan jogurtu lietoju ļoti reti.

Atbildēt | Iepriekšējais


bobijs varenais šāvējs

from: [info]glam_our
date: Maijs. 5., 2016 - 01:18 pm
#

svaiga krējuma vietā vienmēr grieķu jogurtu (arī ar biezpienu), salātiem kefīru vai to pašu grieķu jogurtu

Atbildēt


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Maijs. 5., 2016 - 01:31 pm
#

krējums, protams

Atbildēt


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Maijs. 5., 2016 - 02:06 pm
#

1) krējumu. jogurtu vienīgi taisot DIP mērcīti
2) ikdienā eļļu + citronu, krējumu tikai ar lociņem vai rosolam
3) ar krējumu,protams. un ķimenēm :D

Atbildēt


from: [info]santech
date: Maijs. 5., 2016 - 02:29 pm
#

majonēzi
majonēzi
piekožu siļķi. bet ja ne siļķe, tad vnk samaisīt ar cukuru. samaisīt. ko nozīmē atjaukt? samaisīt un tad atmaisīt atpakaļ pa substancēm?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]chaika
date: Maijs. 5., 2016 - 02:34 pm
#

:)))))))))))))

Atbildēt | Iepriekšējais


astrālais ķermenis kedās

from: [info]nervukamolis
date: Maijs. 5., 2016 - 02:40 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


lielais

from: [info]laielais
date: Maijs. 5., 2016 - 04:27 pm
#

Tas bija domāts līdzīgi, kā atšķaidīt, jo kā zināms biezpiens ir sauss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Maijs. 5., 2016 - 04:33 pm
#

ā.
nu ar cukuru var arī pa sauso. nu vienīgi kafija ar pienu tad jāpiedzer, tad ir garšīgi. ā un jā - ar to pašu krējumu un cukuru ir vēl gardāk. vai krējumu un sāli un siļķi un vārīti karpeļi... mmm

Atbildēt | Iepriekšējais


astrālais ķermenis kedās

from: [info]nervukamolis
date: Maijs. 5., 2016 - 02:38 pm
#

normālu krējumu. nu jau daudzus gadus, tas ir, kopš esmu precējusies :)

Atbildēt


from: [info]amberss
date: Maijs. 5., 2016 - 02:58 pm
#

jogurtu,
parasti krējumu, majonēzi, kādu etiķi vai eļļu
ar zapti vai banānu

Atbildēt


ANNA + АИИА

from: [info]nenoteiksme
date: Maijs. 5., 2016 - 03:01 pm
#

lielākoties krējumu. jogurtu tikai tad, kad atceros par tāda eksistenci un nospriežu, ka šis varbūt mazāks grēka auglis par kārtīgu kr.ējumu :)

garšas ziņā jogurts pie salātiem atzīts par labu esam, bet pie biezpiena gan tā žēlīgi. tad jau labāk neko.

Atbildēt


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Maijs. 5., 2016 - 03:47 pm
#

1. Krējumu, lai arī grieķu jogurtu mēdzu ēst tāpat, bet reti
2. Krējumu
3. Biezpienu patērēju tikai pankūkās

Atbildēt


Kathe Kollwitz

from: [info]tapetes_puksts
date: Maijs. 6., 2016 - 06:51 pm
#

1.krējumu
2. salātus tikai ar olīveļļu vai citronu sulu
3. biezpienu ēdu divos veidos- ar cukuru un kakao vai ar sāli, krējumu, dillēm un tomātiem.

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Maijs. 8., 2016 - 09:01 am
#

1. Jogurtu. Lakto vai Skyr (šis ir visbiezākais, var lietot kā krējumu pie zupas utt.), vai pašgatavotu. Ļoti laba mērce ir jogurts + tahini, citronu sula, zaļumi.
2. Eļļa, sulas, etiķis, balzamiko, jogursts, pesto. Skatoties pēc salātiem.
3. Jogurtu, reizēm kefīru, rjaženku ai krējumu kā pēdējo opciju vai ja jābūt ļoti garšigi priekš citiem.

Atbildēt


varmaka

from: [info]varmaka
date: Maijs. 9., 2016 - 02:48 am
#

1. Gandrīz vienmēr krējumu.
2. Pliku jogurtu nekad - uzjaucu mērci vai nopērku gatavu jogurtā bāzētu.
3. Ja gribu resnēt ātrāk - ar saldinātu jogurtu. Ja gribu resnēt ierastajā tempā, tad ar krējumu. Esmu jaucis ar pliku jogurtu, bet tad skābs ellīgi un jāliek tāpat kaut kas salds klāt.

Atbildēt