Dzērveņu sula
« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa
Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.
Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.
Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.
from: amatieris
date: Sep. 24., 2014 - 04:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:42 pm
#
pamēģini tu ar
un atceries - jo mazāk laika sula pavada gaisā jo labāka kvalitāte
tāpēc ogas-suluspiede-pudele/stikla/-vāks necieši virsū-pasterizēties katlā ar ūdeni - vāks pavisam ciet
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Sep. 24., 2014 - 04:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:58 pm
#
bet sulām ir tā fīča, ka viņas baigi oksidējas gaisā - tamdēļ tavās interesēs ir vārīt nevis sulu katlā, kad viņa ilgi saskarsies ar gaisu, bet sildīt visu to pasākumu jau pašā pudelē - pudelei virsma maziņa, saskarsme ar gaisu maza
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 05:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Sep. 24., 2014 - 07:35 pm
#
Bet pamēģināšu arī drusku mazās burciņās nopasterizēt.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 09:30 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 09:31 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 12:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais