Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 05:01 pm
#

man tikko ienāca prātā doma - bet var taču saldēt, ja negrib ķērnāties ar visādām karsēšanām - paņem zip-maisiņus, salej pa maisiņiem un lecskapī iekšā - kad gribās, izņem ārā un vai nu atkausē, vai met vārīties pie kāda ķīseļa vai kā ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Sep. 24., 2014 - 07:35 pm
#

!!! Lieliska doma! Daļu tā arī sagatavošu.
Bet pamēģināšu arī drusku mazās burciņās nopasterizēt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 09:30 am
#

alternatīva zip maisiņiem - ledus kubiņu maisiņi - būs tev ledus gabaliņi no dzērveņu sulas - plunkš un glāzē ar dzērienu iekšā ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 09:31 am
#

starp citu - izspiedas gan paglabā morsam - arī vari saldētavā, tad katlā ar karstu ūeni, cukuru/medu un lielisks padzēriens kad slims - mizās jau tie megavitamīni

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]eermaniitis
date: Sep. 25., 2014 - 12:13 pm
#

un vēl - pa 20-30 eiro maziņi tvaicējamie katliņi maksimās pārdodas - gan jau ka noderēs arī nākotnē ;)

Atbildēt | Iepriekšējais