Sep. 24., 2014 | 04:58 pm
No:: eermaniitis
vārot visādus dzērienus un viņus konservējot pa priekšu katlā silda to dzērienu, tad atsevišķi izkarsē burkas/pudeles un vākus (vākus var novārīt) un tad to karsto no katla lej sterilizētās burkās/pudelēs
bet sulām ir tā fīča, ka viņas baigi oksidējas gaisā - tamdēļ tavās interesēs ir vārīt nevis sulu katlā, kad viņa ilgi saskarsies ar gaisu, bet sildīt visu to pasākumu jau pašā pudelē - pudelei virsma maziņa, saskarsme ar gaisu maza
bet sulām ir tā fīča, ka viņas baigi oksidējas gaisā - tamdēļ tavās interesēs ir vārīt nevis sulu katlā, kad viņa ilgi saskarsies ar gaisu, bet sildīt visu to pasākumu jau pašā pudelē - pudelei virsma maziņa, saskarsme ar gaisu maza