Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:54 pm
#

nu parasti gurķus konservējot saliek pilnu lielo katlu ar burkām (apakšā virtuves dvielis obligāti - nevis lai nepiedeg, bet lai nesasitās burkas) un tad silda un mēra temperatūru burkās - tavā gadījumā pudelē ;)

Atbildēt | Iepriekšējais