Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]eermaniitis
date: Sep. 24., 2014 - 04:58 pm
#

vārot visādus dzērienus un viņus konservējot pa priekšu katlā silda to dzērienu, tad atsevišķi izkarsē burkas/pudeles un vākus (vākus var novārīt) un tad to karsto no katla lej sterilizētās burkās/pudelēs

bet sulām ir tā fīča, ka viņas baigi oksidējas gaisā - tamdēļ tavās interesēs ir vārīt nevis sulu katlā, kad viņa ilgi saskarsies ar gaisu, bet sildīt visu to pasākumu jau pašā pudelē - pudelei virsma maziņa, saskarsme ar gaisu maza

Atbildēt | Iepriekšējais