melleņu mafini
« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa
Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.
from: str
date: Sep. 17., 2014 - 04:46 pm
#
...
Atbildēt
from: scorpse
date: Sep. 17., 2014 - 04:51 pm
#
Ja nu tomēr noder, tad te būs: http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/0
Es tiešām esmu cepusi vismaz reižu 20 pēc šīs receptes, ir super.
Atbildēt
from: udensroze
date: Sep. 17., 2014 - 04:52 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santa_be
date: Sep. 17., 2014 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Sep. 17., 2014 - 05:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kisswithafist
date: Sep. 17., 2014 - 08:03 pm
#
Recepti neatceros galīgi, taču svarīgākais mafinu cepšanā: sausos sajaukt atsevišķi, slapjos sajaukt atsevišķi, tad tikai slapjo un sauso kopā. Citādi būs pārāk blīvi un klucīgi.
Atbildēt
from: lietuveens
date: Sep. 17., 2014 - 08:05 pm
#
250g milti, 2 tējk cep. pulveris, 150g cukurs, vaniļas cukurs, 100g kausēts sviests, 2 olas, 200ml piens,150g melleņu
Sausās sastāvdaļas + slapjās sastāvdaļas + ogas
180-200 grādos 15-20min
Atbildēt
from: santa_be
date: Sep. 17., 2014 - 08:06 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: cosmo_shiva2
date: Sep. 17., 2014 - 10:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: cosmo_shiva2
date: Sep. 17., 2014 - 10:56 pm
#
Atbildēt