pajautaa

melleņu mafini

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Scorpse

from: [info]scorpse
date: Sep. 17., 2014 - 04:51 pm
#

Es vienmēr cepu pēc vienas receptes, kur ir "tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris" + biezpiens un kam klāt liek visas piedevas, kas vien tīk - mellenes, ābolus, riekstus, rabarerus, haribo lācīšus, whatever. Sanāk jo gardi un vienmēr. Bet jāaatzīst, ka viņi vairāk tādi kā mazi keksiņi, nevis mafini.
Ja nu tomēr noder, tad te būs: http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/08/majas-keksi-ar-biezpienu.html
Es tiešām esmu cepusi vismaz reižu 20 pēc šīs receptes, ir super.

Atbildēt