scorpse

Sep. 17., 2014 | 04:51 pm
No:: scorpse

Es vienmēr cepu pēc vienas receptes, kur ir "tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris" + biezpiens un kam klāt liek visas piedevas, kas vien tīk - mellenes, ābolus, riekstus, rabarerus, haribo lācīšus, whatever. Sanāk jo gardi un vienmēr. Bet jāaatzīst, ka viņi vairāk tādi kā mazi keksiņi, nevis mafini.
Ja nu tomēr noder, tad te būs: http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/08/majas-keksi-ar-biezpienu.html
Es tiešām esmu cepusi vismaz reižu 20 pēc šīs receptes, ir super.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: