pajautaa

melleņu mafini

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

cosmo_shiva2

from: [info]cosmo_shiva2
date: Sep. 17., 2014 - 10:56 pm
#

Es lieku visu to sviestu(izkausētu) utt, ko jau minēji un bezpiedevu jogurtu, jo tie pārējie ir pārāk šķidri un iztvaiko, ka cep normāla izmēra mafinus ilgi. Vienreiz izcepu 150 dzimmenē, visus aprija 20 personas :D

Atbildēt