pajautaa

melleņu mafini

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Sep. 17., 2014 - 08:03 pm
#

Ar mellenēm neesmu taisījusi, vienīgi parastos, ar papildus šķidrumu, tāpat sanāk pasausi, vairāk kēksiņu stilā.
Recepti neatceros galīgi, taču svarīgākais mafinu cepšanā: sausos sajaukt atsevišķi, slapjos sajaukt atsevišķi, tad tikai slapjo un sauso kopā. Citādi būs pārāk blīvi un klucīgi.

Atbildēt