melleņu mafini
« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa
Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.
from: lietuveens
date: Sep. 17., 2014 - 08:05 pm
#
250g milti, 2 tējk cep. pulveris, 150g cukurs, vaniļas cukurs, 100g kausēts sviests, 2 olas, 200ml piens,150g melleņu
Sausās sastāvdaļas + slapjās sastāvdaļas + ogas
180-200 grādos 15-20min
Atbildēt