pajautaa

melleņu mafini

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2014 | 04:34 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Grasos šovakar cept melleņu mafinus, tādēļ rokos pa receptēm. Pārsteidz tas, ka dažās tiek lietots piens/paniņas/ūdens/cits šķidrums, bet daudzās ir tīri sviests, cukurs, olas, cepamais pulveris, mellenes. Kā ir labāk, kur ir galvenā atšķirība un vai bez papildus šķidruma nav cieti kluči? Varbūt iesakiet savu labāko recepti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Sep. 17., 2014 - 04:52 pm
#

ruguspiens vai kefirs vai paninjas padaara tos pufiigus. noteikti jalieto, ja cep jumbo izmera. tie otrie bus tadi blivaki.

Atbildēt | Diskusija


Santa

from: [info]santa_be
date: Sep. 17., 2014 - 04:53 pm
#

tai mīklai jābūt šķidrai, vai griežamai, lai rezultāts būtu pufīgs?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Sep. 17., 2014 - 05:43 pm
#

paguglee jumbo muffins un redzesi proporcijas, es no galvas neatceros un nekad neatlaujos improvizet. griezamai noteikti nee, bet nu par skidru es ari to nesauktu. atceries sodu!

Atbildēt | Iepriekšējais