« previous entry | next entry »
Aug. 18., 2014 | 03:31 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa
Kas notiek ar maizi, ja tā ir ilgstoši stāvējusi saldētavā? Jautājums ir par to, vai es varu to atkausēt un, piemēram, izcept grauzdiņus, vai arī ar mani notiks kaut kas briesmīgs, jo maize būs veca un toksiska? :)
from: ripp
date: Aug. 18., 2014 - 03:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: augsne
date: Aug. 18., 2014 - 03:39 pm
#
Atbildēt
from: putnelis
date: Aug. 18., 2014 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Aug. 18., 2014 - 03:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: putnelis
date: Aug. 18., 2014 - 03:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: evy
date: Aug. 18., 2014 - 06:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: udensroze
date: Aug. 18., 2014 - 04:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zetinja
date: Aug. 18., 2014 - 04:09 pm
#
Atbildēt
from: petrovichs
date: Aug. 18., 2014 - 04:15 pm
#
Nekas slikts pēc atkausēšanas ar to nenotiks, pilnīgi noteikti grauzdiņus var cept un ēst.
Atbildēt | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Aug. 18., 2014 - 05:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 06:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sakaarnis
date: Aug. 18., 2014 - 06:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: sursurs
date: Aug. 18., 2014 - 06:47 pm
#
Bet nu es tieši tā Kiprā, kad dzīvoju, glabāju no LV atvesto rupjmaizi - lai pietiek ilgākam laikam. turēju saldētavā un, kad ļoti, ļoti gribējās kā našķi vilku laukā no saldētavas un ēdu. :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: spuldziite
date: Aug. 18., 2014 - 06:55 pm
#
Atbildēt
from: petro
date: Aug. 18., 2014 - 07:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 07:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: andalusia
date: Aug. 19., 2014 - 02:01 pm
#
Atbildēt