« previous entry | next entry »
Aug. 18., 2014 | 03:31 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa
Kas notiek ar maizi, ja tā ir ilgstoši stāvējusi saldētavā? Jautājums ir par to, vai es varu to atkausēt un, piemēram, izcept grauzdiņus, vai arī ar mani notiks kaut kas briesmīgs, jo maize būs veca un toksiska? :)
from: petrovichs
date: Aug. 18., 2014 - 04:15 pm
#
Nekas slikts pēc atkausēšanas ar to nenotiks, pilnīgi noteikti grauzdiņus var cept un ēst.
Atbildēt | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Aug. 18., 2014 - 05:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 06:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais