pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 18., 2014 | 03:31 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa

Kas notiek ar maizi, ja tā ir ilgstoši stāvējusi saldētavā? Jautājums ir par to, vai es varu to atkausēt un, piemēram, izcept grauzdiņus, vai arī ar mani notiks kaut kas briesmīgs, jo maize būs veca un toksiska? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

--

from: [info]ripp
date: Aug. 18., 2014 - 03:38 pm
#

ja pirms sasaldēšanas tā ir bijusi laba un saldētavā nav nejauši atkususi pa vidam (nu tur elektrības raustīšanās vai kas), tad tā noteikti būs laba arī pēc ilgākas glabāšanas.

Atbildēt | Diskusija


pelnufeja

from: [info]pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:09 pm
#

aha, paldies - man gan nav ne jausmas, kāda tā bija, kad nokļuva saldētavā un vai nav atkususi pa vidam, bet nu, tad skaidrs, ka principā ķēpāties ir vērts, un ir cerības, ka būs labi grauzdiņi. man vienk. te dīvainā kārtā daudz tās maizes. :)

Atbildēt | Iepriekšējais