pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 18., 2014 | 03:31 pm
posted by: pelnufeja in pajautaa

Kas notiek ar maizi, ja tā ir ilgstoši stāvējusi saldētavā? Jautājums ir par to, vai es varu to atkausēt un, piemēram, izcept grauzdiņus, vai arī ar mani notiks kaut kas briesmīgs, jo maize būs veca un toksiska? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Aug. 18., 2014 - 03:42 pm
#

tā vien uzglabāju - ņemu pa sasalušai šķēlītei un tosterī apcepu. Mums vienmēr galdā svaiga, silta, smaržojoša maize.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Aug. 18., 2014 - 03:50 pm
#

pa taisno no saldētavas laukā šķēli un tosterī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Aug. 18., 2014 - 03:59 pm
#

nu ja.

Atbildēt | Iepriekšējais


wild thing

from: [info]evy
date: Aug. 18., 2014 - 06:51 pm
#

es arii pa taisno no saldeetavas tosterii iekshaa! kad tostera nebija, uz pannas cepu - abeejaadi nekaadas vainas :)

Atbildēt | Iepriekšējais


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Aug. 18., 2014 - 04:10 pm
#

mees taapat.

Atbildēt | Iepriekšējais


pelnufeja

from: [info]pelnufeja
date: Aug. 18., 2014 - 04:11 pm
#

tā tik ir ideja, es aŗi turpmāk tā darīšu. :)

Atbildēt | Iepriekšējais