Par indukcijas virsmu virtuvei
« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa
Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:
1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?
1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?
from: watt
date: Maijs. 19., 2014 - 07:46 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: watt
date: Maijs. 19., 2014 - 07:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 08:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nrk
date: Maijs. 19., 2014 - 07:48 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 07:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Maijs. 19., 2014 - 07:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 08:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: udensroze
date: Maijs. 19., 2014 - 08:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:20 am
#
es ar savu čuguneni vienriņķa virsmai tuvojos daudz maz mierīgi - rūdīts stikls ir rūdīts stikls un nemaz nav trausls ;) ja nemēģina pierādīt pretējo
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nrk
date: Maijs. 19., 2014 - 08:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 08:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:24 am
#
temperatūra starp cepšanas virsmu un cepamo ir vienāda un tāda pati kā starp plīts virsmu un pannu - atbilstoši, ja cepšanas/vārīšanas procesā kas ielīst starpā, tāpat piedeg - nu vienīgi šāda varbūtība ir visai minimāla, kaut arī ar laiku pannas vai katla rādiusā kaut kas gan jau sakrāsies, bet tas nav salīdzināms ar termiskajām virsmām - tur tiešām ir apokalipse šādos gadījumos ;)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bax55hqy8dlb
date: Maijs. 20., 2014 - 10:34 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Maijs. 19., 2014 - 11:02 pm
#
Zem keramikas traukiem paliek gemosā par 10eur nopērkamu apli - jāatceras, ka zem tā kaut kam palīstot piedegs gan. Ko ir viegli aizmirst, jo nekas cits jau nepiedeg:) Ā, un vispār visi vecie katli derēja, nav tie indukcijai derīgie trauki nemaz tāda eksotika.
Zanussi, modeli neatceros.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: teddy
date: Maijs. 20., 2014 - 01:51 pm
#
Pieņemu, ka metāla rāmis varētu dažos gadījumos pasargāt stiklu no sasišanas, bet pašam ir bez rāmja.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: up
date: Maijs. 19., 2014 - 10:42 pm
#
Atbildēt
from: eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:28 am
#
atbiltoši skriešanas režīmā indukcija strādā ar pilnu jaudu - un viņas regulēšana atšķiras, ar to, ka netiek regulēts sildīšanas jauda, bet gan tas, cik milisekundes šī jauda darbosies
tas gan pie vārīšanas nav jūtams, bet pie cepšanas gan ;) uz pannas to var sajust fisiski
kaut gan man patīk indukcija - vajag tikai pie viņas pierast
Atbildēt
from: sole
date: Maijs. 20., 2014 - 09:02 am
#
Atbildēt