pajautaa

Par indukcijas virsmu virtuvei

« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa

Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:

1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

jauna un kaislīga

from: [info]nrk
date: Maijs. 19., 2014 - 08:01 pm
#

Parastajām jau riņķi ir dažādu izmēru, un katliņi, pannas līdzīgos. Turklāt der visi trauki, arī stikla cepešbļodas. Par uzkaršanu laikam jau taisnība. Vēl, ja šobrīd nav elektriskā plīts, pāraudi, kā ir ar jaudu - vai nesitīs korķus ārā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 08:03 pm
#

Jau laicīgi plānoju palielināt jaudu, jo diez vai uz viena skaitītāja pavilks gan boileri, gan plīti.

Atbildēt | Iepriekšējais


watt

from: [info]watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:23 pm
#

reāla priekšrocība ir tas, ka nepiedeg ja kautkas izlīst (jo virsma nav tik karsta) - mazāk smirdēšanas un netīrības. nevar nejauši apdedzināties (tas ir salīdzinot ar parastajām elektriskajām virsmām).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:24 am
#

ņu ņu teiksmas atlal - piedod, nevaru noturēties

temperatūra starp cepšanas virsmu un cepamo ir vienāda un tāda pati kā starp plīts virsmu un pannu - atbilstoši, ja cepšanas/vārīšanas procesā kas ielīst starpā, tāpat piedeg - nu vienīgi šāda varbūtība ir visai minimāla, kaut arī ar laiku pannas vai katla rādiusā kaut kas gan jau sakrāsies, bet tas nav salīdzināms ar termiskajām virsmām - tur tiešām ir apokalipse šādos gadījumos ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Maijs. 20., 2014 - 10:34 am
#

nevis tikai nepiedeg, bet manēja automātiski izslēdzas un ziņo, ka ir pārgājis pāri. tāpat arī viņa no powerboosta nomainās uz "9", kad ūdens jau sācis vārīties.

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Maijs. 19., 2014 - 11:02 pm
#

Ātrums ar kuru uzsilst. Vispār aizmirst par gaidīšanu, kad panna uzsils, jo tas notiek sekundēs. Tai pašā laikā - maigi zemie režīmi, šokolādi var kausēt pa tiešo, nekādas ūdens peldes.
Zem keramikas traukiem paliek gemosā par 10eur nopērkamu apli - jāatceras, ka zem tā kaut kam palīstot piedegs gan. Ko ir viegli aizmirst, jo nekas cits jau nepiedeg:) Ā, un vispār visi vecie katli derēja, nav tie indukcijai derīgie trauki nemaz tāda eksotika.

Zanussi, modeli neatceros.

Atbildēt | Iepriekšējais