pajautaa

Par indukcijas virsmu virtuvei

« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa

Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:

1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

crescendo

from: [info]crescendo
date: Maijs. 19., 2014 - 11:02 pm
#

Ātrums ar kuru uzsilst. Vispār aizmirst par gaidīšanu, kad panna uzsils, jo tas notiek sekundēs. Tai pašā laikā - maigi zemie režīmi, šokolādi var kausēt pa tiešo, nekādas ūdens peldes.
Zem keramikas traukiem paliek gemosā par 10eur nopērkamu apli - jāatceras, ka zem tā kaut kam palīstot piedegs gan. Ko ir viegli aizmirst, jo nekas cits jau nepiedeg:) Ā, un vispār visi vecie katli derēja, nav tie indukcijai derīgie trauki nemaz tāda eksotika.

Zanussi, modeli neatceros.

Atbildēt | Iepriekšējais