Par indukcijas virsmu virtuvei
« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa
Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:
1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?
1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?
from:
watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:24 am
#
temperatūra starp cepšanas virsmu un cepamo ir vienāda un tāda pati kā starp plīts virsmu un pannu - atbilstoši, ja cepšanas/vārīšanas procesā kas ielīst starpā, tāpat piedeg - nu vienīgi šāda varbūtība ir visai minimāla, kaut arī ar laiku pannas vai katla rādiusā kaut kas gan jau sakrāsies, bet tas nav salīdzināms ar termiskajām virsmām - tur tiešām ir apokalipse šādos gadījumos ;)
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
bax55hqy8dlb
date: Maijs. 20., 2014 - 10:34 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais