pajautaa

Par indukcijas virsmu virtuvei

« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa

Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:

1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

watt

from: [info]watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:23 pm
#

reāla priekšrocība ir tas, ka nepiedeg ja kautkas izlīst (jo virsma nav tik karsta) - mazāk smirdēšanas un netīrības. nevar nejauši apdedzināties (tas ir salīdzinot ar parastajām elektriskajām virsmām).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:24 am
#

ņu ņu teiksmas atlal - piedod, nevaru noturēties

temperatūra starp cepšanas virsmu un cepamo ir vienāda un tāda pati kā starp plīts virsmu un pannu - atbilstoši, ja cepšanas/vārīšanas procesā kas ielīst starpā, tāpat piedeg - nu vienīgi šāda varbūtība ir visai minimāla, kaut arī ar laiku pannas vai katla rādiusā kaut kas gan jau sakrāsies, bet tas nav salīdzināms ar termiskajām virsmām - tur tiešām ir apokalipse šādos gadījumos ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Maijs. 20., 2014 - 10:34 am
#

nevis tikai nepiedeg, bet manēja automātiski izslēdzas un ziņo, ka ir pārgājis pāri. tāpat arī viņa no powerboosta nomainās uz "9", kad ūdens jau sācis vārīties.

Atbildēt | Iepriekšējais