pajautaa

Par indukcijas virsmu virtuvei

« previous entry | next entry »
Maijs. 19., 2014 | 07:28 pm
posted by: hmmm in pajautaa

Jāpērk iebūvējamā indukcijas virsma. Interneta veikalos dažādi atlases kritēriji un nevaru saprast sekojušus aspektus:

1) Vai vajag obligāti metāla rāmi apkārt, vai var arī pikt bez? Ko labu dod tā slīpā mala tiem modeļiem, kam nav rāmja - vai ikdienā tas kaut kā tas noder?
2) Ar kāda ražotāja virsmu esat apmierināti?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 19., 2014 - 07:58 pm
#

nesalidzinami atraka.un ekonomiskaka.nevajag rami. esmu bijusi apmierinata ar visam 4 dazadam kas man bijusas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Maijs. 19., 2014 - 08:02 pm
#

vai ir atšķirība arī virsmas materiālam (stikls/keramika), vai arī indukcijas visas vienādas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 19., 2014 - 08:21 pm
#

hmm, es nemaz nezinu kadas man ir bijusas, bet lielas nozimes, imho, nav, jo uz iindukcijas nekas nepiedeg

Atbildēt | Iepriekšējais


watt

from: [info]watt
date: Maijs. 19., 2014 - 08:55 pm
#

gandrīz visas ir tas Schott Ceran ražotājs. interesanti ir tas, ka virsma nomināli ir stikls, un sasist to var, piemēram ja čuguna pannu uzmet.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Maijs. 20., 2014 - 12:20 am
#

pirmkārt sasist var visu - galvenais mācēt pareizi turēt čuguna pannu ;)

es ar savu čuguneni vienriņķa virsmai tuvojos daudz maz mierīgi - rūdīts stikls ir rūdīts stikls un nemaz nav trausls ;) ja nemēģina pierādīt pretējo

Atbildēt | Iepriekšējais